En liten söndagslista

Sex saker jag tycker väldigt mycket om.Att få handskrivna brev och vykort i postlådan.
Man skickar alldeles för få brev idag tycker jag. Dax att det blir ändring på det. Jag brukar köpa med mig roliga vykort då och då som jag någon gång när jag får tid ska skicka till personer jag tycker om.


Paket och allt vad det innebär.
Kreativa paketinslagningar är det bästa jag vet! Så himla mycket skojigare än en vanlig trist inslagning från affären. Sen är paket med temainnehåll också en stor favorit.


Burkar.
Dels för att jag tycker burkar är fina, men också för att man kan fylla dem med så mycket roligt. Vad sägs om fina godisar, eller varför inte knappar? Små stenar eller bakverk går lika bra det.


Grafiska tavlor.
Helst med text. Kan inte få nog! När jag flyttar till en egen lägenhet ska jag fylla den med intressanta små ord och budskap på de mest oväntade ställena.Pyssel.
Åter igen, jag älskar att låta kreativiteten flöda. Om än inte mer att få ta del av andras kreativitet. Jag kan sitta och plöja igenom tusentals pysselbloggar utan att tröttna. Det är faktiskt den första kategorin jag går in på när jag hittar en ny blogg.


Potatis.
I alla dess former och storlekar. Det finns ju så oändligt mycket att göra med potatis. För att nämna några exempel: Hasselbackspotatis, klyftpotatis, jugopotatis, potatismos, pommes frites, chips. Mums!

Bilderna är inte mina.

Hej mina små kycklingar.

Goddagens! Planen var att stiga upp tidigt för att ta mig an ett redigt konditionspass. Men planen gick i stöpet och nu ligger jag och käkar godis istället. Kanske lika bra det. Nu ska jag ta och plugga litegranna så att jag sedan med gott samvete kan rymma till vår käre grannby Edsbyn ett tag.


Nu får det vara nog.

Efter en helt okej dag ska jag nu ta och bege mig mot drömmarnas land. Ha det bra kompisar! För vem vet när jag visar några livstecken här nästa gång ;)

Godnatt och sov gott.


Önskelistor behövs ibland.

Saker jag önskar mig just nu. Och igår. Och förmodligen imorgon. Och för att inte glömma FÖREVIGT!


Underbara skor från Jeffrey Campbell. Sådär snygga att man bara vill dö litegrann.


Johhny Depp. Föralltid och förevigt.


Den här målningen i en ram på min vägg. Har sagt det förut, men det tåls att nämnas igen.


Att få skratta sådär mycket att man nästan kiknar.


Tanzen!

Jag hade dansuppvisning idag. Dansotekets årliga torgshow var äntligen här; lovely. Dessvärre dansar jag ju inte i dansoteket längre, men Hälsinglands Dansteater som jag däremot fortfarande dansar i bjöd på hela tre koregorafier idag. Vi dansade till låtar som alla handlade om Atsrid Lingrens karaktärer. Det var riktigt roligt att få spexa loss och vara knas för en gångs skull. Ja, ni ser ju bilderna här nedan. Jag är den blonda tjejen med tofs, blå skjorta och grå byxor till vänster.
Klä sig bör man annars dör man

Såhär såg jag ut idag förresten. Halsringen köpte jag hädomdagen och är himla nöjd med. Den kommer från Lindex. Jäkla smutsig spegel upptäckte jag att jag hade också............................

Jag är helt enkelt ett geni.

Jag kom på en genialisk idé här om dagen. (Nåväl, åtminstone enligt mitt eget tycke.) Jag är verkligen ingen morgonmänniska, och har därför väldigt svårt att komma igång på mornarna. Allting känns bara så segt och meningslöst tycker jag. Men nu ska det bli ändring på det, för jag kom nämligen på hur man kan försöka motverka tröttheten och istället bli PEPP!

Gör följande:
1. Tag en tom cd-skiva och placera den i datorn.
2. Bränn ned alla dina bästa kom-igång-låtar på skivan.
3. Tag ut cd-skivan ur datorn.
4. Placera skivan i din stereo, placera därefter dosan till stereon på ditt nattduksbord.
5. Dagen därpå när du vaknar, sträck dig efter dosan och sätt igång stereon.

Och voilá! Peppad på livet som aldrig förr!


Klicka på kasetten så får du höra min bästa pepp-lista.

Hi sweeties

Jag skulle önska att jag oftare hittade lusten till att blogga. Men dessvärre är det ju inte så. Så det får helt enkelt bli lite närsom. Vissa dagar knäpper jag ju inte ens igång datorn - och det är okej. Att blogga ska vara kul. Tycker inte alls om inlägg som är skrivna bara för att fungera som utfyllning. Jag vill att blogginläggen ska vara åtminstone någorlunda genomtänkta och intressanta. Återkommer därför när jag har något jag vill dela med mig av. Bye darlings!source: unknown, Liselotte Watkins,