Höhö

Hittade några roliga strippar på aftonbladet. Man kan ju inte annat än älska dem! Här hittar ni fler av dem.






Rawr

Var hemma från skolan igår, men idag var jag tillbaka med glitter och glamour. Visserligen låg istället en liten sjukling till pojkvän nerbäddad i min säng, men förhoppningsvis mår han lite bättre när han fått vila sig.

Ikväll ska jag antagligen umgås med fina flickor. Så mycket mer har jag inte att berätta just nu.


Snuvig fortfarande

God eftermiddag!

Här har ni tre låtar jag ofta lyssnar på just nu.
Rebecca & Fiona – Bullets
Lady Gaga – Born This Way
Carly Simon – You're So Vain

Två bloggar jag tycker mycket om.

Lady Dahmer - skriver om sånt som är viktigt och tänkvärt.
Emmys bloggkalas - skriver om knasiga upptåg och visar ofta roliga bilder till.

En bild sen julas
(då jag var frisk och kry).

Ha ha ha

Usch, om jag skulle ta och bli frisk någon gång?

Det är inte särskilt kul att nysa och hosta om vartannat samtidigt som det gör väldigt ont i halsen man råkar göra något av de vardera. Somnade nästan direkt när jag kom hem, blev ungefär 1,5 timme innan jag pallrade mig upp. Men istället för att känna mig utvilad kände jag mig mest vimmelkantig och klen.

Fram tills nu har jag pluggat matte samt skrattat åt youtubeklipp med Magnus Betnér. Det kan ni också göra, ja skratta åt Betnér menar jag. Eller tja, matte får ni gärna plugga bäst ni vill.


 

 

http://www.kanal5play.se/program/play/betner-livetsord (hela showen)


Zzz

Hej! Nu är jag hemma igen efter en jätterolig utedag. Ligger dock helt utmattad i min säng och vilar nu. Att gå upp för branta pulkabackar och leka i snön tog verkligen kol på mig. Med tanke på att jag är sjuk kanske jag borde ha tagit det lite lugnt idag, men vem kan säga nej till världens bästa pulkabacke liksom? Ni vet vad man brukar säga, "det som inte dödar, det härdar" ;) När jag har återhämtat mig är det plugg som gäller. Men vi hörs säkert senare ändå. Hej så länge!

Pigg och kry?

Godmorgon kära ni!

Idag har vi friluftsdag i skolan, så nu sitter jag på en buss påväg mot Harsa. Dagen bjuder på längdskidor, angling och bastu. Men det bästa av allt är ju den förträffliga pulkabacken! Stor som jag vet inte vad, och fasligt brant. Hej vad det går ;) Blir nog helmysigt det där.


Sleep tight

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Får se om hostattackerna lyckas lugna ner sig under natten. Annars vet jag inte riktigt hur det ska gå imorgon, lär väl sluta med att jag ligger där död i backen. Nu vet ni vart ni ska leta om jag inte dyker upp igen ;)

Äh, godnatt nu ♥


Alex, den här är för dig!

:)

Kvalitén på bilderna försämras avsevärt. Vad less jag blir.


Nya fina skor

Igår kom det andra paret dansskor jag beställt, men vi hämtade inte ut dem förens idag. Tänkte att jag skulle ta och visa dem för er.

Här har vi ett stycke jazzsneakers.


Och karaktärsskorna som jag hämtades ut idag.


Men de är finare på. Se själva!


Så var det med det. Borde verkligen sätta igång att plugga nu, men det är antingen det eller krypa ner i ett bubbelbad. Vad låter skönast?

Yeah

Goodmorning people!

Tänkte att det skulle sitta fint med ett tidsinställt inlägg, så jag sitter förmodligen och spelar kortspel i en soffa någonstans med mina små kompisar nu. Kan ju hända att jag har lektion också. Vem vet liksom?

Tänkte bara dela med mig av mitt favoritcitat. Är ni beredda? Här kommer det.
"För varje minut du är arg förlorar du sextio minuter av glädje".




Stackars pengar

Någonting gott som det föregående blogginlägget förde med sig var iallafall att jag fick mig två par nya ringar. Nu gick alltså hela kalaset (klänning, ringar, rubbet) på lika mycket som enbart klänningen skulle ha kostat från början.


Gnällgnäll

Hej på er! Tänkte inleda med en liten historia om mitt lilla liv. Here we go.

Det är ju såhär att jag är väldigt påhittig ibland. Eller ja, åtminstone pigg på att göra nya fräscha saker med vännerna (vem orkar kolla på film dag ut och dag in??). Som att sova i tält inomhus till exempel. Eller varför inte dra iväg med mopederna några dagar och se vart man hamnar? Dessvärre brukar pojkarna mina inte ha lika god inställning till alla mina påhitt som jag skulle önska. Men nu i helgen när de för en gångs skull sa ja, blev jag förstås överlycklig. Vi skulle åka ut i skogen till Jakob för att sova på madrasser och äta popcorn ur plastkassar. Tyvärr, ack och ve, råkade det ju bli så att jag blev akutsjuk och det slutade med att jag fick bli hemskjutsad igen. Pappa tyckte att jag skulle stanna hemma och vila, men nänä, inte skulle någon fånig liten sjuka få hindra mig inte. Men tji fick jag, för där låg jag sedan hela kvällen halvdöd i Jakobs fåtölj. Men som om det inte vore nog vaknade jag även samma morgon med ett mystiskt svullet och irriterat öga (som ännu inte lagt sig. Det här var alltså i LÖRDAGS!). Jag har ännu ingen aning om vad som kan ha orsakat det. Nu sitter jag hostar slem så att jag näst intill spyr samtidigt som jag försöker få H&M att godta min beställning. De är allt envisa de där, för de hävdar gång på gång att jag inte kommit upp i minimibeloppet för att få beställa med rabattkod. Jag lyckades nämligen få ner priset på klänningen från 200 kronor till 99, men det godtog de tydligen inte.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Två av mina många ansiktsuttryck som jag fick använding för under skapandet av den här texten.

Dilemma alabama

Har hittat Väskan i mitt liv, med stort V. Ni vet, jag skrev ju för ett tag sedan om Mulberry som hade så fina (men ack så dyra) väskor. Hittade en liknande, fast billigare här om dagen. Men den kostar ändå 400 kronor, vilket är många hundralappar för lilla mig. Tycker det är mycket att betala för en inte så särskilt stor väska. But still so wonderful <3

Samtidigt så satt jag nyss och klickade runt lite, då det bara sa PANG. Blev totalt golvad av två(!) par underbara skor. De är verkligen himla fina, nästan så fina att jag bara dör av tanken på att inte äga dem. Usch så jobbigt det blev nu. Fick massor av pengar då jag fyllde år, men är inte så särskilt sugen på att göra av med alltsammans nu på en gång.

Dessutom behövs en hel del dansprylar inhandlas. Vet inte hur jag ska ha råd med allt egentligen. Jazzsneakers, karaktärsskor, cykelbyxor och volangklänning.

Ack ack ack, hur ska det gå?

Darkness

Någonting som blivit väldigt poppis inom modebranschen på sistone är mörka läppstift. Var och varannan stilikon bär det, likaså modellerna på catwalken. Men vad tycker egentligen vi vanliga människor om detta fenomen? Jag kan då ärligt säga att jag aldrig sett någon på stan med syrenlila läppar. Fast då är ju läppstift över huvud taget rätt sällsynt här i Bollnäs. Trist! Jag tycker att det är urfint med färgade läppar. Själv har jag två favoriter som jag brukar växla mellan. Ett mörklila/rött och ett knalligt orangerött. Dessvärre har jag inte införskaffat mig en läppenna än, så det blir till att springa och bättra på färgen stup i ett för att det ska sitta.

Såhär såg jag ut en dag med mitt mörka. Tyvärr blev blixten så hård mot mitt ansikte att allting bara blev vitt och konstigt.



Skulle du kunna ha mörka läppar utan att känna dig obekväm? Kanske trivs du inte i någon färg alls? Berätta gärna, skulle vara intressant att höra vad andra tycker.




Godnatt sötnosar

Ledsen över att det inte blev någon uppdatering idag. Har varit hos Magnus hela dagen, så det har helt enkelt inte funnits någon tid till datorn. Nu ska jag och mysis lägga oss och kika på film.



Hörs imorgon, godnatt!