<3

Fler guldkorn från Gina tricot! Orkade inte göra nåt flashigt kollage den här gången.
Som jag brukar säga: Hade jag pengar så skulle jag inte ha det länge till..  Älskar dem alla tre!



Mums!

Hittade mumsiga grejer ifrån gina, monki och topshop!



Update :>

Ebba klagade nyligen på att jag aldrig skriver, så nu jäklar ska det uppdateras.
 
Dagens to-do-list:


Träffa Helenababe.
Äntligen! Det blir ju tyvärr så ofantligt långt mellan gångerna vi träffas då vi numera går på olika skolor. Det är synd tycker jag. Det är då tur att telefoner finns!

Sola.
Nu är det dax att trotsa min stora skräck, solariumet. Det är näst intill en fobi jag utvecklat. Att ligga där instängd bland de blå lysrören och känna hur huden steker, det får mig att bli hysterisk. Varenda gång jag bestämt mig för att det får vara nog med dessa fånerier, så har det resulterat i skrik och panik. Jag klarar helt enkelt inte av det. Panikkänslorna tar över, och jag sliter till slut upp solariet och slänger mig på golvet. Men nu börjar jag bli vinterblek, så jag måste nog ändå göra ett försök snart. Man kan ju alltid hoppas att fobin försvunnit. He-he stor chans.......

♥ Plugga.
Det vankas prov igen, och då gäller det att ligga i som man siktar på toppbetyg. Jag vill ha möjligheten att välja och vraka efter gymnasiet, och inte bara tvingas ta vilken skitskola som helst. Jag ska plugga vidare så långt som möjligt för att öka mina chanser till att få ett välbetalt och bra jobb. I'm going to be a sucsessful businesswoman ;)

I <3 blogs

Nu väntar dubbellektion i programering. Inte direkt mitt favoritämne... Lyckligtvis skulle bli börja med något nytt istället för det där jäkla ceebot-programmet. Jag hoppar verkligen att det som vi ska arbeta med nu är roligare. Annars vet jag inte vad jag gör!

Ska snart kika in på alla bloggar jag läser. Det är uppe i runt 20 st nu ;) What can I say, I love blogs! Har ni nåt tips om någon intressant blogg så säg gärna till. Ju fler desto bättre hehe.







 Någonting för mig? ;>

GOOD MORNING

Godmorgon babes :)

Det är jäkligt kallt ute idag, tycker ni inte? Speciellt om man kör moped utan några riktiga vantar! Fast igårkväll hade jag ju strumpbyxor på mig när jag åkte, så det tar väl ändå priset.

Senare idag ska jag på kalas eftersom min lilla sötis till kusin har fyllt sitt första år. Men oj, nu börjar engelskan igen. Låt mig återkomma.

Bodys<3

Kikade runt lite på Monki's hemsida, och fastnade för två par ursnygga bodys. Skulle gärna införskaffa mig en av dessa ifall jag hade råd!




Finally

Ja, nu äntligen ser det lite annorlunda ut här i bloggen!

Men såklart börjar en massa annat att krångla istället. Det verkar nästan som om designen lever sitt egna lilla liv. Det ser olika ut varenda gång! Nästan lite spännande att inte veta hur det ska se ut haha. Nej skämt åsido, givetvis vill man ju att det ska se ut så som man själv bestämt. Problemet är dock att jag inte vet vad som är fel, så då blir det ju lite krångligt att fixa till problemet...

Nu strax ska jag ta och fara till J. Vi ska väl kika på film tor jag. Brukar bli så ifall man är fantasilös, vilket vi båda två verkar vara hehe.

NU!

Nu jävlar är sidan under konstruktion!

Jasmine vs. Bloggen.

Tjafs

Godmorgon!

Är trött som ett as, och har nyss haft företagsekonomi. Vi tittade på någon film där dom förklarade hur alla varumärken hjärntvättar oss för att få sina varor sålda. Ja, mig har dom iallafall lyckats med. Jag älskar kläder, och har jag pengar i handen så gör jag av med dem hejvilt. Tooo baaaad alltså. 

På lunchrasten ska jag fortsätta med min design tror jag. Sen måste jag skriva nya to-do-lists för veckan. Försöka få allt att gå ihop.. Och förresten, påminn mig att låta bli kakorna!





Natti

Jag jobbar på design!
Yes, äntligen. Har lite svårt att bestämma mig för hur jag vill ha det bara..

Nu ska jag lägga mig i sängen med en bra film. Mobilen kommer att finnas som sällskap. Tyvärr är jag en riktig smsnörd, så jag har snart gjort slut på mina 3000 gratissms. Kanske borde ta och lugna ner mig lite med smsandet he-he. Nu ringde Johan-BFF så jag borde nog avsluta skrivandet nu.

Godnatt :)

Fashion is art


Dan F, 17 year old musician and photographer from Kassel.





Warren L, 17 year old artist/fashion student from Carlisle.





Alexis L, 19 year old Musics compositions/Rock n Roll/Litterature from Cannes.


_YES PLEASE! 

Kan inte slita mig ifrån....

I Fredags skrev jag en liten lista på saker som jag skulle hinna med under helgen. Hittills har jag inte tagit tag i en enda av dem punkterna på listan.

Jag har egentligen en hel drös med grejer jag borde göra, men jag är så fruktansvärt sugen på att fixa med bloggens utséende istället.

Men om jag gör en liten deal med mig själv då. Om jag hoppar in i duschen och sedan packar väskan, så har jag åtminstone det avklarat iallafall, så ger jag mig själv tillåtelse att pilla med bloggen hur mycket jag vill sedan med gott samvete. Ja, det lät bra. Nu återstår det bara att ta sig i kragen och faktiskt göra det också..

ÅTERKOMMER!

Tastes like glamour

Meet Bob. Bob doesn't likes you!



Jag vill dansa tills fötterna värker i en liten klänning och skyhöga klackar.

All theese clothes..

Goodmoorning mr Sun, where are you?
 
Det blev inget yttligare inlägg, vilket jag så vackert lovade igår. Kan bero på att jag var så himla trött att jag faktiskt somnade med datorn i famnen. Vaknade vid 6 till min stora förvåning och undrade vad det var för hårt som jag låg på. Haha ja, så kan det gå.

Är lite havseg idag. Har varit inne på en massa klädsidor och suktat efter skor. Jag behöver ett par nya heels, så är det bara! Och en ny klänning också för den delen. Har tröttnat på mina andra. Ett par nya tights skulle inte heller sitta fel... Funderar på hur fasen jag ska ha råd med allt.

Plockade ihop lite snyggt nyss. Blev dock lite fail på skuggan, men jag orkade inte fixa till det.


Hurry hurry!

Nu när jag för en gångs skull är sugen på att göra bloggdesign, så har jag inte tid! Jag är jättestressad, men trots det så sitter jag här och gör ingenting. Biter i händerna för att ha någon stans att göra av dem. Kanske borde hoppa in i duschen eller nåt så har jag iallafall gjort 1 grej som jag ska. Tänkte bara visa lite snabbt hur mitt hår ser ut. Jättevågigt och gulligt. Sov nämligen med gårdagens flätor. Ville inte visa mitt osminkade trötta ansikte.
JAG ÅTERKOMMER MED INTRESSANTARE INLÄGG SENARE IKVÄLL!