Godkväll

Ahh, härligt! Nyss bäddat rent i sängen, så nu ligger jag här med datorn i knät och myser. Blir en relativ tidig kväll med tanke på att min fina pojke var tvungen att åka hem, finns inte så mycket annat att välja på liksom. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men det återstår väl att se antar jag. Godnatt för nu ♥


fröken trevlig


Ännu en bild sen kryssningen.

Dagens mat: tacos och mooosbricka.
Dagens låt: Elov & Beny – Sommarmustasch ;)
Dagens humör: speedad ekorre.
Dagens hero: pojkvän, som orkar pilla med skitkoder som inte vill fungera.

Check!


Kom nyss hem från stan med min pojkvän. Köpte huvudsakligen två par mysiga knästrumpor inför hösten, ett par benvita och ett par grå. Jag vet, jag vet, det är sommar och trettio grader ute, men det gäller att vara ute i god tid ;) Har även beställt några godingar från som ni kan se här ovan. Ringen har jag spanat på länge, fast då i turkost, men när den nu fanns i vitt var saken klar. Den bara måste vara i min ägo! Skjortan skulle inte dyka upp förens i mitten på augusti, men den som väntar på något gott...

Mumma

"Godmorgon"! Uppe med tuppen idag ;)

Behöver muntras upp här i regnet, så börjar helt enkelt dagen med en god tacos-frukost. Likaså åt jag tacos till både lunch och middag igår.. Jag lever efter mottot det kan aldrig bli för mycket av det goda ;)


Hörs senare! Tjingeling.

Fint från bikbok
Det är inte ofta något från bikbok faller mig i smaken, men den här gången prickade de precis rätt. Ringen är gudomlig!

förresten

Så här såg jag ut när jag åkte kryssning till Åland första helgen efter skolavslutningen.Egentligen skulle min pojkvän kommit och varit sällskaplig, men att ensam kika runt på internet med med tvn i bakgrunden är inte fy skam det heller.

Som ni säkert ser har jag även pillat lite med utseéndet på bloggen. Skulle gärna vilja ha en ny header, men jag skyller på den lata demonen som bor inuti mig. Tyvärr alltså.

Dagens erkännande..

Dagens att-göra-lista såg inte riktigt ut som dagens vad-som-egentligen-hände-listan.

En av de punkter som jag kan kryssa för på den senare listan är "få reda på hur jag skulle se ut som en avatar". Jo, det är sant. Nej, jag skojar inte. GRABBAR, JAG ÄR FAKTISKT GRAVALLVARLIG!

Det hela började med att jag skulle prova en rätt så flashig blå ögonskugga, men någonstans på vägen så vet jag inte riktigt vad som hände. Till sist satt jag där med illblå feja - inte att rekommendera. Om vi säger så här, mamma kommer nog undra varför alla hennes handdukar numera är blå. Lyckligtvis kom jag på idén att fota mitt verk innan jag gnussat mitt ansikte alldeles sönder och samman. Här nedan kan alltså även ni ta del av min smurfnäsa.


Äntligen

Hey, ni har väl inte missat Tyras nyöppnade webshop? Fanns mycket smaskigt ska ni veta. Här nedan har ni mina favoriter. Kika in själva och hitta era egna vetja!
Det är vädrets fel, jag lovar!

Godkväll alla ni sötisar som läser min blogg trots bristande uppdatering!

Kanske skulle ta och börja med en fin liten resumé.

• I tisdags hängde jag med några sköna filurer vid namn Patrik, Jappe, "Gunnar", Philipp och Rasmus. Som så många andra dagar slutade även denna med bad och pizzeria-besök. Finns inte så mycket annat att berätta. Helt klart godkänd kväll iallafall.

• Igår umgicks jag med Sara, Pontus och "Eriksson". En mycket efterlängtad trio måste jag påstå. Vi myste på som aldrig förr. Mys vid vattnet, mys på stentrappor och mys på gräset. Fick även tillfälle att träffa Pontus förtjusande mö. Senare på kvällen mötte vi upp andra trevliga människor också, men det är en annan femma.

• (Och slutligen.......)Idag är det Gunnar aka. Per Viklunds 18-årsdag, så med en bild av hans allra bästa sida säger vi grattis.


Inget partyfirande idag, däremot tänkte vi bege oss ner mot tranan imorgon kväll. Det sägs ju att dansgolvet ska vara ganska så ordentligt inbäddat i SKUM. Så skumt..............hehe. Jo det ska bli spännande att se hur det går om man adderar skumparty med höga klackar. En liten fågel viskade i mitt öra att det kanske finns bättre kombon, men sen är ju frågan om man verkligen ska lita så mycket på fåglar som pratar heller. Knivigt läge det där hörni.


Till dig

Till dig, du starkast lysande stjärna på himlen.
Fortsätt med det du gör, låt aldrig någon sätta sig på dig.
Jag tror banne mig du är den finaste människa jag känner.

PS, här har du ditt inlägg. Ditt alldeles egna.

Resumé

Idag kan jag faktiskt beskylla min dåliga uppdatering på sol och bad. Befann mig på orbaden tillsammans med pojkvän och familj. Min rygg samt höft och lår är numera vidbrända, luktar nästan stekos av mig här. Ser alltså ICKE fram emot nattens rullerull-rullingar bland skrynkliga lakan. Något säger mig att det kommer kännas en hel del...............

Har även hunnit med att fixa ett par jeans-shorts. Tror jag var det enda flickebarnet i hela Sverige utan sådana i sin ägo - och så kan vi ju verkligen inte ha det!! Fniss. Så nu kanske klädproblematiken inför tranan (nattklubb) med skum är löst. Kanske. Det återstår att se helt enkelt.

Är helt superduperbautaslut efter den långa stekheta dagen, så nu tror jag faktiskt att jag ger upp med att försöka samla ork till att visa shortsen. Det får bli en annan dag (den här gången lovar jag! Nästan). Det är väl ändå inget speciellt att se egentligen. Vem har inte sett ett par shorts utav jeanstyg nu för tiden anyways. Med det tackar jag för mig! Godnatt.

Vänner, vad gör jag imorgon?

Favoriter i olika former

Sex bloggar
Egoina
NioTillFem
Kattis Testad
Beautifulones
Elinkan
Hanna Fridén

Fem foton

Källorna minns jag tyvärr inte. Troligen weheartit.

Fyra låtar
Eminem, Rihanna – Love The Way You Lie
Kings Of Leon – Closer
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream
Kent – Utan dina andetag

Tre modeller


Lily Cole


Gemma Ward


Jessica Stam

Två illustrationer

Anna Higgie


Liselotte Watkins

En person

Pojkvän

En liten update skadar inte

Det var ju ett tag sen jag berättade för er om vad som händer i mitt liv, så jag tänkte att det kunde vara dax nu.

Jo, si det ska jag tala om!

• Min mobil har blivit ihjälklämd i bildörren. Har för nuvarande en stor klump som med lite tur kan användas till att ringa och smsa med.
• Jag har fått spontan-blommor av min sötis till pojkvän. Två gånger!
• Jag har varit på Peace&Love. Nej men just ja, jag skojade bara. Jag fick ju inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• Min hud har blivit brunbränd, återgått till färgen av ett kylskåp, och åter igen blivit lite brun. Får hoppas att det håller sig lite längre den här gången.
• Sommarjobbet avklarat.
• Kameran har förmodligen legat och dammat igen i nåt hörn.
• Jag har bytt bostad - igen. Fast den här gången är nog den sista, hoppas vi.
• Jag har avklarat första året på gymnasiet. Känns både glatt och sorgligt.Jag och min finis.

Jag förstår inte riktigt

....det där med att ha en blogg där man enbart lägger upp andra bilder än sina egna. Andras outfits, andras föremål, andras foton. Inspiration, skriver de. ????, skriver jag. Nej, detta bloggfenomen är då helt obegripligt för mig.


Bild sedan dansavslutningen. Jag var en zombie - punkt.

Puhhh

Nu är allt OK igen, baseball-jackan hänger i min garderob. Ett annat plus att mina drömmars skor kommit i butik igen. Allt är frid och fröjd med andra ord.


En belåten Jasmine hälsar hej!

Eller bör jag kanske tillägga att mina mobil för närvarande är krasch?........... Nä.