Groteska skor

< style="text-align: right;">Ni kan sluta leta nu, jag har redan hittat världens fulaste skor. De finns på asos.com och kostar £15. Jag skulle aldrig nånsin bära ett par av dessa. Möjligen att jag skulle kunna överväga saken ifall jag fick betalt. Vad tycker ni? Skulle ni kunna vara stolt ägare till dessa skor?









Prov

Woho, antalet läsare bara ökar och ökar. Likaså gör min stress inför skolan. Matteprov om bara några dagar. Eller snarare MATTEPROOOOOV! Prov ska alltid skrivas med versaler, prov är viktiga grejer. Det är resultaten på proven som avgör din framtid. Så se till att plugga nu, eller som man får göra i nödsituation; VAR GULLIG! Det kan också fungera ;)


Allmänt babbel

Hi people!

Igår var jag ju på surströmmingsmiddag hos farfar som ni kunde läsa i ett inlägg här nedan. Hehe, ni kanske märkte att det inte blev någon mer uppdatering vilket jag lovade, men det får vi beskylla Emil för. Han ville så gärna att jag skulle komma och vara med honom, så vad gör man? I went straight home to my bitch of course :) Vi hade riktigt kul i mörkret. Dock var det hundra minusgrader. DET VAR MINDRE KUL!

Nu ska jag bege mig hem till min kära mor för att plugga lite matte. Adjöken med er!


Har förresten märkt att jag har en liten crush i att göra "fuck u" på bilder.....

outfit

OUTFIT

Rutten fisk, blä

Godmorgon bloggare! Men vänta nu, jag får en liten känsla av att den hälsningfrasen inte riktigt passar in.. Klockan är strax fyra, och jag har faktiskt varit uppe sen tio imorse. Väldigt duktigt av mig, jajemensan. Låt oss istället säga god eftermiddag. (Ja, det lät bättre.) Jag kom nyss ut ur duschen som ni kan se. Har varit snäll och klippt gräs. Eller, snäll och snäll.. Jag gör det ju mot betalning förstås ;) Ska ta och göra mig iordning nu för att senare bege mig till farfar på surströmmingsmiddag. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag, fast jag hade gärna skippat surströmmingen.. Rutten fisk, nej tack. Skriver antagligen nåt inlägg när jag kommer hem, och har ni riktig tur så kanske jag tar mig an utmaningen att fixa till min blogg ;D


HEJDO!

Fult bloggutséende

Fyfan vad trött jag är på bloggens utséende nu. Det ser ju ut som skit, och jag har aldrig ork att försöka fixa till det på riktigt heller. Sen att det har blivit så att bokstäverna har bestämt sig för att vara enorma hjälper ju inte direkt heller. Fasen, jag borde ta och sätta det här på min "to-do-list". Man har ju inte direkt någon lust att gå in här och skriva nåt när man bara blir deprimerad av att det är så himla fult.. höhö. Tyvärr ligger inte detta etta på min lista just nu, så tills vidare tänker jag ignonera problemet och klicka igång en film istället. Hejdå hörni ;)

Kevlarsjäl

Kom gör ett hål i min kevlarsjäl.

Allvaret har börjat

Hej allihop!
Nu har skolan kommit igång på riktigt. De flesta lektioner har varit rätt flummiga till en början, men allvaret börjar kännas av mer och mer nu. Seriösast är nog ändå matten. Vi ska ha prov på 40 sidor om ca 2 veckor. Asjobbigt rent ut sagt! Hade helst skippat det, men vad ska man göra? Det är ju det jag gör nu som avgör min framtid. Lite scary, eller vad tycker ni? Nej, nu ska jag gå och köpa en kopp choklad eller nåt. Hejdå!

Lektionsblogg

Hi bitchezz! Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja nu. Sitta i klassrummet och blogga, high five på det! Har nyss haft engelska. Gjorde dock inte så mycket mer än att skriva brev till läraren. Chill (: Alla sitter och nördar sig med onlinespel, men inte jag. Jag är c00l, jag bloggar. På schemat står det att vi ska ha företagsekonomi härnäst. Har ingen aning om vad vi ska göra då. Nåja, det visar sig väl snart. Cya!

Ang. fjortisbloggare

God eftermiddag  alla bloggläsare!
Det är Söndag och imorgon drar skolan igång på riktigt. Sitter just nu och tuggar på ett äpple och kollar runt lite på olika bloggar.

Usch vad skulle vilja slå till vissa blåsta brudar. En riktig fet smäll i bakhuvudet skulle de ha. Om det är någonting jag inte tål så är det tjejer som kaxar upp sig för att verka självsäkra. Det blir så utomordentligt fake när det är så uppenbart att de i själva verket är så jäkla osäkra. Te.x, i bloggen: "Jag är snyggast, och alla älskar mig". Och så Irl: "Jag är så ful, och alla hatar mig *cutcut*".  All denna ansträngning blir så totalt onödigt med tanke på att det faktiskt är så enkelt att se igenom bluffen.

- Nej, alla älskar faktiskt inte dig. Faktum är, sen du började köra med "den ack så unika självsäker-fjortis-stilen" så har allt fler människor börjat se ner på dig.

- Kan du vaken stava eller ens skriva en någorlunda enhetlig text, ett tips: lär dig det INNAN du försöker dig på att bli en storbloggare.

Jag tycker att fler borde ta sig en funderare och fråga sig själva: det dom håller på med nu, om det är någonting de kommer att vara stolta för när det blir äldre. Om inte: lägg ner. Se på Kenza och Blondinbella! De har lyckats att nå toppen utan en massa spydigheter och skitsnack. Ta efter dem.

Fuck you bitchezz!
Lite smutskastning på alla fjortisbloggar är alltid 3vligt.

I'm back!

Kära bloggläsare, I'm back on the track again. Wiho! Tyvärr har jag inte lyckats fixa internet hos mamma ännu, men jag återkommer med det senare. Och skitsamma att bloggdesignen krånglar, det får vi fixa en annan gång. Har annat att tänka på ;) Skolan har börjat, och utanför fönstret sipprar regnet. Trist kan många tycka, men nix, inte jag. Jag anser att det ska bli skönt att få lära sig grejer och komma in i rutinerna igen. En rätt så trevlig klass har jag hamnat i också. Att det är gråväder gör inte heller så speciellt mycket. Hade ändå inga särskillda planer för dagen. Blir väl att fixa med nya datorn (yes, man får labtops på min skola) och kika på en film eller så. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället, så jag tänker nog återgå till mitt tevespelande nu. Hejdo!

Hej gymnasiet

Här var det från början tänkt att det skulle skrivas ett lång och intressant inlägg om.. Ja, vad det skulle handla om har jag glömt bort. Men eftersom min hjärna sviker, så får ni helt enkelt nöja er med det ni får.

Imorgon är det sista sommarlovsdagen. Sen är det samma gamla visa som börjar om på nytt. Suck. Jag orkar verkligen inte. Bara tanken på alla dessa tidiga uppstigningar, sena pluggkvällar och tröga mattelektioner får mig spyfärdig. Jag har inte haft sommarlov färdig än! Någon vidare sommar har det ju inte hunnit vara heller. Numera är det snarare.. höst. Hu, hemska tanke. Har ni tänkt på en sak? Sommaren går oerhört fort, medans alla övriga årstider segar som bara den. Det är väldigt orättvist tycker jag. Iof har jag inget emot våren. Våren är faktiskt min favoritårstid - ibland.

Idag har jag shoppat igen. Och senare idag ska jag även beställa en superläcker väska också. Plånboken är tyvärr inte lika glad som jag över mina nya shoppingvanor. Jaja, det får lösas senare.
Detta är vad jag fick med mig hem idag:
4 par trosor i olika färger
1 par spetshandskar - BIG LUV!
1 par leopardmönstrade strumpbyxor
1 värmeskydd till håret + nån volymgrej som man fick till.

Nu ska jag fara hem till mamma. Där strejkar internet.. Kommer alltså inte att kunna blogga lika ofta, om jag inte fixar internet på nåt vis. Men vem vet, jag har ju mina knep.. Så håll utkik!


Adios amigos


Det praktiska färdmedlet cykeln!
 Man kan ta sig fram fort, samtidigt som man får motion.
Dessutom är det ju miljövänligt. Fast för oss lite mer bekväma och lite mindre miljövänliga finns
ju såklart också alternativet moped ;)

Nej, nu ska jag åka och möta upp brudarna.
Får se vad vi hittar på för 3vligt ikväll.
STOR PUSS!


Outfit

Si goddagens! Hur är det med er? Med mig är det förträffligt bra för att vara en Söndag. Ni förstår, jag brukar aldrig ha ork till att göra nåt under denna hemska veckodag. Knappt klä på mig, om jag ska vara ärlig. Jag har egentligen ingen förklaring till varför det är så, men det är nåt speciellt med just Söndagar. Man blir bara så trött och det känns så värdelöst att ens försöka. Men inte idag, nej nej! Jag har hittills redan hunnit med att duscha, köpa ansiktsmask, käka på max, städa OCH greja mp3:n. Det är storslaget om man tänker på hur det brukar vara i vanliga fall. Senare ska jag dessutom ha myskväll med tjejerna.

Snodde ihop en söt outfit. Fast bröt av lite med hatten och skorna.
Det får inte bli alltför pluttinuttigt. Inspirerad av Chloë Sevignys stil.



Klänning - Topshop
Hatt - H&M ( Denna sötnos är på väg hem till mig ;) )
Skor - Forever21
Armband guld - Forever21
Armband svart - Topshop

Vackra citat

Hela dagen har mest bestått av en massa drama. Just därför passar det så bra med en mysig filmtittarkväll nu. Har bunkrat upp mig med 3 nya filmer som jag tänkte plöja mig igenom, samt ordnat upp med min favoritfotölj. Tyvärr har jag inget att tugga på, men det gör inte så mycket. Är fortfarande mätt sen kvällsmaten. Här hemma äter vi nämligen middag runt nio. Det ni ;) Slänger upp några av mina favoritcitat. Läs och ta till er budskapen!

"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns."
Pjotr Andrejevitj Pavlenko

"Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg. Det är livet."
Franskt ordspråk

"Människor är som pusselbitar. Det finns alltid två som passar ihop."
Okänt ursprung

"Kärleken skapar ett "vi" utan att förstöra ett "jag"."
Leo Buscaglia

och man brukar ju spara det bästa till sist:

"Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt." <3
Vergilius 19 f. Kr.