Så här känner jag för dans...


HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA

Hemkommen från fyra timmars genrep. Ack så roligt det är! Och för att inte tala om alla fruktansvärt duktiga dansare. Jag blir så varm i hjärtat när jag ser allt fint som pågår på scenen. Hur olika känslor kan förmedlas endast med hjälp av kroppens rörelser. Ja, otroligt vackert är det.

Imorgon gäller det! Dansuppvisning i Torsbergs aula kl 12:00 och 15:00. Endast 30 kronor. Kom och kika vetja!

The life of Jasmine

1. Upptäckte att jag hade fått ökat saldo på kontot.

2. Blev glad, jätteglad.

3. Gick bums och impulsköpte bh och en tyllkjol. Och strumpor och en liten onödig pryl som jag bara mååste ha, (iallafall kändes det så just där i affären). Kan hända att det slank ner en och en annan godis från marknaden också. Och sen behöver man ju självklart en tidning!

4. Nämen...............Vart tog pengarna vägen?


Pärlor

Snyggt från chicy.se.






Mer skolarbeten!!1111

Uppgift: Skapa ett bostadsområde/ göra tre lägenheter i ett och samma hus i SketchUp.

 





Jag vet att ni aldrig får nog ;)

Fotofest!

Vi fick en uppgift i Fotografisk Bild där vi skulle arrangera en reklambild. Jag valde att fotografera parfym. Har precis satt ihop en redovisning av resultatet som jag strax ska skicka iväg. Tänkte att jag lika gärna kunde slänga upp två bilder här på samma gång. Varsågod! Berätta gärna vad ni tycker.

En Pernilla kommer lastad

Jag fotade Pernilla förra veckan. Blev helt okej bilder. Här har ni en av dem!


Look of today

Förresten, så här ser jag ut idag. Ungefär.

En liten dyrgrip

Sötaste dröm-shortsen från modekungen! 399 kronor..............


Tanzen!

Tjena tjena hej, som tjejtjusar-Sune skulle säga.

Idag har det varit dans för hela slanten! Ja, åtminstone i fyra timmar. Popping, locking, house, breaking och hiphop tror jag det var vi pysslade med. Förtjusande! Det var verkligen hur kul som helst att få prova på nya dansstilar. Svårt, men som sagt, jätteroligt. Det var tre killar från Streetstar som hade minikursen, jätteduktiga. Kika gärna in på deras hemsida! De anordnar ett dansläger nu till sommarn. Jag blev riktigt sugen att åka, men dessvärre sommarjobbar jag just de datumen. Surt sa räven. Men är ni intresserade så klicka gärna in och kika. Tror de erbjöd musik, dj, rapp och grafitti också.


Nu ska jag packa ihop och åka till mamma. Inga mer blogginlägg idag alltså. Ha det så bra tills imorgon! Hejdo ♥


Happy times

Reget knastrar och himlen är mulen, men inombords skiner solen och toner av glädje far runt likt en virvelvind. Orsak okänd.

Jag tycker så mycket om den här videon. Det är ett klipp från filmen 500 days of Summer.

Jag tänkte dela med mig av mina bästa feel-good-låtar. Jag kan garantera en riktig humör-boost. Klicka här.

Säger nog sig självt


Sitter ute och förmiddags-myser på verandan med kakor i hand och vind i håret.

Små godingar



Här är mina senaste inköp.

Converse - Scottland. Anländer idag.
Ring - Kappahl (rea) Snyggare i verkligheten!
Armband - Lindex

Skönheten själv

Satt och spanade lite på Nelly's hemsida, och vad får jag se? Jo, Kenzas klänning som jag så galet suktat efter. Jag får spasmer i fingrarna när jag ser den, så perfekt är den faktiskt. I have 2 have it! Dessvärre kostar den 399 kronor. Och det är exakt 397 kronor mer än mitt plånboksinnehåll just nu. Trist men sant. Vad ska man göra liksom? Ja ja, kan ju åtminstone trösta mig med att min älskling snart kommer hem med ett par converse åt mig. Vita och sprillans nya. Det är ju faktiskt inte så dumt det heller...........


En massa svammel

Sitter uppkrupen i min säng, nöjd och belåten med tillvaron. Strax ska jag även äntligen få ta igen alla missade Grey's-avsnitt. Sååå efterlängtat.

För en stund sen umgicks jag med grabbarna bus, men tillslut sa kroppen ifrån efter dessa stressiga veckor. Det var hög tid att vila och slappna av. Så utomordentligt bautaskönt! Det sista nationella provet för iår avklarades imorse, och direkt efteråt tog jag Johan i hand och rusade till stan. Torsberg (och nytorp) på stan - såklart måste man ner och kika! Väl där nere mötte vi också upp Jakob. Vi paddlade kanot, tittade på dansare och hade allmänt trevligt innan vi drog hem till Leo. Men innan vi väl kom dit så skedde ett litet missöde med min moped - såklart..... Jaja, det är fixat nu.

Dagen har väl flytit på bra antar jag. Skaran hos Leo växte sig såsmåningom större under dagen. Och ju fler desto bättre, right? Vi spelade ett parti kubb innan jag kände att det var dax för mig att dra mig hemåt. Och med det är jag nöjd.

Den enda minuset just nu är väl att jag saknar min sötis som befinner sig i Skottland för tillfället. Som tur är så kommer han hem imorgon iallafall. Nu ska jag sluta svamla! Adjöken med er. Har vi tur så kanske det dyker upp ett till inlägg ikväll. Man vet ju aldrig...........

Mission unaccomplished

Mission Little Miss C00L..........failed.

Nu ska trött_danstjej kika lite på matten inför imorgon. Sen går hon och lägger sig. Japp. Godnatt darlings!