Hur vet man..?

...om en kille är intresserad eller ej? Här har du svaren!

Hans blick fastnar…

En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Ett tips är att be dina kompisar hålla ett öga på killen du är intresserad av om ni träffas tillsammans…

Hans pupiller vidgas
Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna när vi känner åtrå till någon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. Kryp tätt intill och se honom djupt i ögonen..

Han fixar sig
Även killar blir ovanligt fåfänga och fixar till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Håll koll på om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. Och visst, risken finns att han bara är utseendefixerad…  

Han vänder sig mot dig
Genom att vända hela sin kropp mot dig visar han att du har hans fulla uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även placerar sig mellan dig och utgången för att ”råka” stå i vägen för dig…

Han tappar fattningen
Han vill verkligen göra ett gott intryck och risken finns att du har sådan stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le uppmuntrande och visa att även du är intresserad.

Han pratar om dig med sina vänner
En kille som pratar om dig med sina vänner är ett säkert kort. Har du möjlighet att ha en allierad på ”insidan” kan du snabbt ta reda på om killen du spanat in är intresserad.

Han dyker upp överallt
På ditt favorituteställe, ditt stammiscafé, utanför jobbet, på gymet. Plötsligt tycks han springa in i dig överallt och ser lika överraskad och glad ut varje gång!

Han checkar läget med dina tjejkompisar
När en kille kollar av din civilstatus med dina tjejkompisar kan du räkna med att han är intresserad.

Han hör av sig
Sms, mail och telefonsamtal. Det finns massor med sätt att höra av sig och om en kille är intresserad så ser han till att få kontakt med dig, på ett eller annat sätt!

Han tar varje tillfälle att röra vid dig
En kille som lägger armen om dig, stryker dig över ryggen eller tar dig i hand när han får tillfälle är med all säkerhet intresserad. Känn även efter hur länge era kramar varar. Kramas ni extra länge när ni ses eller ska skiljas åt? Bingo!Källa: Veckorevyn
Bild: weheartit

Hakuna matata, de är ord som är bra

Fem mer eller mindre intressanta saker du antagligen inte visste om mig.

1. Egentligen så gillar jag inte påsk- eller julmust något vidare. Dricker det mest bara för känslans skull.
2. Innerst inne så är jag nog lite besatt av att ha rent omkring mig. Ibland kan jag dammsuga mitt rum flera gånger i rad på en dag bara för att dammet som flyger omkring i luften inte ska hinna lägga sig i min stackars säng efteråt. För då måste jag ju byta sängkläder - igen. Efter jag har städat vill jag gärna duscha och byta kläder. För annars så har ju dammet fastnat på mig.
3. Jag föredrar att promenera eller cykla dit jag ska framför att åka moped/bil. Har nog blivit så sedan jag fick min pärla. Det blev för bekvämt att från att ha behövt gå vart man än skulle till att åka moped på heltid.
4. Innan jag började på gymnasiet avskydde jag matte och fysik. Nu har jag valt att läsa matte A, B, C, D och E, och fysik A och B paralellt.
5. Jag tvekar aldrig att säga ifrån när någon blir orättvist behandlad. Andra kanske skulle dra sig för att ingripa och riskera att själva bli utsatta ifall de såg någon bli överfallen, men det vet jag helt säkert att jag aldrig skulle göra. Man måste hjälpa sina medmänniskor!

Tips!

Godkväll allihop! Sitter och pluggar som vanligt.. Men det var inte det huvudsakliga just nu. Hittade nämligen en jättebra sida (www.gratispremium.com) nyss. Man kan äntligen slippa alla jobbiga reklamavbrott på spotiify - helt gratis! :D


Bli medlem på GratisPremium.com! Kostar ingenting. Det enda du behöver göra för att få spotify premium är att utföra en gratiskampanj och värva några kompisar. Busenkelt.

Hejdå


Tyvärr Simon & Jakob! Inget blogginlägg idag. Have 2 study.

Konversationen löd:

Magnus: Vad gör snögubben på sommaren?
Jasmine: ?
Magnus: Smälter in i omgivningen! Haha!
Jasmine: :( Jag kan inget annat än att tycka lite synd om snögubben. Jag menar, hur kul kan det vara att första smälta till döds och sedan till råga på allt bli skämtad om? Men jag vet inte, kanske är det bara jag som läst för många barnböcker som handlar om stackars snögubbar som är rädda för sommaren.

För då dör dom alltså. Bara så ni vet liksom................


Sånt som är fint.

Sådant som är fint helt enkelt.
Skir molnhimmel, att överraska, ballonger, människor som inte är som alla andra, roliga t-shirts, rosetter, fina anteckningsböcker, ballonger, listor, presenter, finuliga lådor och askar att stoppa smycken i, gamla kakfat, kalas, kramar, fotoautomater, Kent, stjärnor i en sammetsblå himmel, att gnugga näsorna mot varandra, vackra strumpbyxor, sugrör,


pastell på rätt ställe


maskerader


Johnny Depp


fina tatueringar


ramar


tyllkjolar


fina bilder


brev


huvudbonader med flor.


Jag äger ingen av bilderna. Vissa kommer från weheartit, andra har jag tappat bort adressen till. Förlåt.

No regrets, just loveFinaste finis.

luvHittade ett klipp med en så duktig tjej som sjunger fin musik. Ljuvt för öronen.

Hej hopp

"Godmorgon" så att säga såhär på eftermiddagen. Har haft så fullt upp med att plugga hela dagen att jag inte kunnat avsätta minsta sekund för något annat. Bara råpluggat sen jag vaknade!!

Eh, njä. Riktigt så var det kanske inte.


Fast en hel del har jag faktiskt hunnit med. Läst igenom kapitlet i kemin, rensat min dator på virus, varit och kikat i affärer, bäddat rent i sängen och pratat i telefon med pojkvän. Att jag egentligen har trehundrafemtioelva saker till på listan att göra hör inte hit. Icke sa nicke.

Tänkte vara duktig och visa bild på mig själv också. Kör på Au Naturell idag!


och i svartvitt..................

Ljuva television-generation

Så underbart bra att alla serier har börjat igen, tycker ni inte? Själv har jag längtat som en gnu! Det är nog det enda negativa med sommaren, att alla tv-program också tar sommarlov. Följer en hel drös, men man har ju alltid några godbitar som man längtar extra mycket efter...


Dance dance

Hej på er!

Så roligt att ni fortfarande kikar in här varenda dag trots att det blitt lite si och så med uppdateringen här på senaste tiden. Det är trevligt att veta att folk intresserar sig så pass mycket att de tar sig tid att komma hit ändå.

Hittills har dagen sett ut så att jag haft dansuppvisning på tingshustorget och käkat lunch på max. Senare ska jag väl ta och cykla iväg till mina kära kamrater hade jag tänkt.

Här nedan; bilder på en dansande Jasmine, fotad av rara Emma Svensson. Klicka här för att komma till hennes blogg och ta del av fler av hennes fotografier! DO IT ;)

f


Förresten


Här har vi då min krya-på-dig-piller-burk som jag knåpade ihop för några dagar sedan. Dålig bild, men ni fattar grejen..........

Skitgrejer

Godmorgon!

Sitter och dör en smula. Dels för att när jag väl tar mig i kragen och ska fixa bloggdesignen så sätter den igång och krånglar som aldrig förr, men också för att jag hittat en så vansinnigt snygg kavaj. Jag som bara har för stora kavajer tycker att det är dax att skaffa sig en i ordentlig storlek.. Kan man ha det som ursäkt för att bränna massa pengar? Jag vet inte det ja.. "Vad kan det vara för en stilig kavaj?" undrar ni. "Pilutta er", säger jag. Jag tänker inte tala om'et. Först ska den bli min ;)

Känner ni frustrationen komma krypande nu? Då vet ni hur jag kände mig när jag satt med bloggdesignen hela kvällen igår. Jag fixade, ändrade och modifierade, men inte ville den ge vika. Jäkla krångel alltså! Snart ger jag upp.

Nu ska jag återgå till att plugga fysik. Adios!

Hejdå balett

Sitter och försöker stretcha baksida ben lite lätt mot stolarna bredvid mig (Har ockuperat köket nämligen) men det går inget vidare bra. Som varenda vanlig onsdag var jag och dansade igår ikväll. Det skulle jag egentligen gjort nu med. Just precis nu skulle jag kanske legat på golvet och töjt höfter, sträckt ut ben, pointat fötter. Men nu är det slut med det.Fick reda på att det inte blir några fler balettlektioner för min del. Hemskt trist tycker jag. Vår lärare kunde inte träna oss mer varken nu eller senare i år. Det är synd, med tanke på hur mycket jag gillade just balettlektionerna. Visst kan balett vara krångligt och jobbigt, men det är en himla bra träning och man lär sig väldigt mycket teknik. Ja, synd tycker jag.

Någonting blått


Klikade mig in på H&M's hemsida och lyckades hitta några godbitar. Halsbandet äger jag redan faktiskt. Det inhandlades på min senaste shoppingtur, dvs när jag dansade på invigningen av det nya torget i Gävle (finns på youtube!). Ugglor är väl allt bra fina! Inte heller kunde jag motstå dessa tights. Skjortan och klackarna var för himla fräsiga, men mer har jag dessvärre inte råd med. Någon måtta får det ju faktiskt vara.. Har fattat tycke för mycket blått på senaste tiden, så det kan ju mycket väl bidra till att jag känner en sådan dragningskraft till snyggisarna på bilden. Färger är ju så roligt!