Regnet det bara öser ner

Det regnar. Gud så härligt. Och det bästa är att det inte är nåt sånt där sketet droppregn som gör en galen, utan riktigt ösregn! Ska det regna, så ska det regna ordentligt tycker jag. För tänk vad mysigt att sitta med en stor godispåse i handen och höra regnet forsa utanför. Helst ska någon mysig filt också finnas med i bilden. Och allra helst även en mysig pojke att hålla i den andra handen ;)

❤ Vad tycker ni? Håller ni med mig om att det kan vara mysigt med regn?


Gratis mode

Jag hittade just en fenomenal sida!
Genom att samla poäng får man presentkort hos t.ex. H&M, Vero Moda, Kicks, Nelly.com. Ju fler poäng man samlar, desto högre belopp får du på ditt presentkort. Det bästa med det hela är att det är gratis. Dessutom är det enkelt. Samlar poäng gör man genom att t.ex. värva sina vänner, besöka hemsidor, utföra erbjudanden, delta i tävlingar och undersökningar.

Ett smart sätt för dig som gillar kläder, men inte tomma plånböcker ;)

Bli medlem här: http://www.gratismode.se/?c=63867

Kort inlägg

Nej men titta! Solen har kommit på besök. Det var på tiden. Regnandet började gå mig på nerverna..
Hur som helst håller jag på och gör mig iordning nu. Jag ska snart ut och vara med Johan och Leo. Ska bli skönt att få umgås, det var ju så länge sen sist tycker jag haha. En hel vecka ;) Nej, men jag har haft annat för mig. Men nu när jag varit så duktig och klippt gräsmattan(orna!), är det dax att ha lite skoj. Nu måste jag rusa. Tjingeling!

Tillägg!

Måste även tillägga att jag snart ska ta och fixa utseéndet på bloggen. För just nu ser det ju rent ut sagt förjävligt ut. Men som sagt, snart.. Hehe.

Ett inlägg

Det är kväll. Det är tyst ute. Himlen är mörkblå, men man kan fortfarande ana monen. Det är Kent som forsar ur högtalarna.
Jag älskar Kent. Det är nog just för att deras texter är.. fenomenala! Och en aning svårtydda kan vissa tycka, men det gör inget. Det är ju liksom det som är grejen med Kent!

Såhär glad (och osminkad) blir jag när jag får lyssna på Kent!

Det var ett tag sen jag skrev nu. Jag har inte haft någon ork helt enkelt. Dock har jag spanat väldigt mycket på andras bloggar. Har blivit en riktig bloggjägare på sista tiden, och läser allt jag kan komma över. Nya favoriter ploppar upp både här och där, stora som små.

Häromdan var jag och mamma i Valbo. "Gudarna har hört mig" tänkte jag när hon frågade ifall jag ville med. Nu jävlar anamma skulle det shoppas! Som jag har längtat. Visst, mina pengar räckte inte till så mycket, men några grejer blev det iallafall. 2 par jeanstights (den som kom på den idén borde få pris! jag hatar att bära jeans, det är så obekvämt, men satan vad snyggt det kan vara. Här är lösningen!), 3 par randiga lösa tröjor (ja, i den där modellen som det finns tusen olika färger av på Gina), 1 blommig bikiniöverdel samt 1 hylla och 1 magnettavla. Ja, jag är väldigt glad över mina nya kläder, tack så mycket. Hm, vad mer har hänt under denna lilla bloggpaus..? Jo just ja, Björn Rosenström spelade i parken i lördags. Då träffades vi tjejer först hos Mathilda och lagade tacos tillsammans (se "Mathilda & Jasmine lagade tacos åt de ack så bråkiga Cissi & Pernilla). Det var mycket trevligt :) Helena kom också. Kvällen i sig kan sammanfattas i ett stort och lyckligt "HAHA". Jag tror klockan hann bli 3 innan jag utmattad dåsade ner i sängen..


Och såklart måste vi ha bildbevis på hur fräsig jag var innan!

Nu får det räcka för idag. Det har redan blivit på tok för långt för att någon ska orka läsa. Men det skiter jag i, för det är min blogg, och jag som bestämmer :> Men ändå, hejdå nu.

Klotter

Nu är det snart helg. Om en halvtimme för att vara lite mer specifik. "Äntligen" kan många tycka. Men inte jag, inte Jasmine, för jag har sommarlov och inget sommarjobb.. Det är ingen märkbar skillnad mellan helg och vardag då. Rätt trist i längden, med tanke på hur dagarna flyter ihop utan rutiner. Man håller inte ens reda på vilken dag eller vilket datum det är längre. Utan rutiner rasar allting i min tillvaro samman. Jag är uppe hela nätterna, sover hela dagarna, och när jag väl masar mig upp är jag liksom för trött för att orka ta en dusch och göra nåt vettigt. (Jag duschar varje morgon, annars kan jag inte vakna ordentligt) Jag bara.. lallar runt. Nej, jag behöver rutiner, och därmed basta.

Idag har jag ändå varit duktig och cyklat ner på driver och pluggat till mitt moppekörkort. Men jag måste medge att det tog några timmar innan jag tog mig i nackskinnet och faktiskt åkte dit.. Jag fastnade på sommarrean. Ja egentligen kan ni inte klandra mig. Jag menar, jag är tjej! Och det var rea precis överallt! Det skulle ju bara vara sinnessjukt att strunta i alla billiga priser. Tyvärr hittade jag inte något speciellt. Det var bara skit alltihop.. Attans skitBollnäs som inte har några ordentliga affärer. Bara skrutt i vartenda hörn. Vi har nämligen endast Lindex, Jc & Såfin som vi ska klara av att livnära oss på. Helt knäppt, tro mig, jag vet.

Gissa vad det är dax för nu. Jo, filmtime :D Adios Amigos!


Klotter är bra!

Herregud..

Herregud såna människor det finns.. Någon som spanat in Kissies blogg? Ett tips, gör inte det. En hemsk bortskämd bimbo är vad hon är. Och sen alla som uppmuntrar henne. Jag förstår verkligen inte.