Förhoppningsvis

Prövade nåt nytt med två gamla foton. Förhoppningsvis så kommer pojken på bilden strax och knackar på min dörr.




Le status

Dax för statusuppdatering!
Borde plugga både matte, kemi och fysik, men istället ligger jag och äter choklad. Helt ok för min del! Tråkigheter kan vänta tills i imorgon. Eller varför inte till i övermorgon?


Tove & Jennifer; vi kör på mustasch-maskerad någon helg tycker jag!

Hallå där ute!

Har i min ensamhet legat och googlat efter inspiration till diverse fester. Har fått en hel bunt tips och idéer till maskerad och halloweenparty till exempel. Höjden av lycka vore ju mustaschfest! Synd bara att mina polers är så tråkiga att de hellre ligger hemma och spelar dataspel/käkar gammalt godis.

Är det någon stackare där ute som längtar lika mycket som jag efter ett sällskap där man inte räds för att klä sig i mustasch eller gröna tights så är det bara att höra av sig. Anmälan tas tacksamt emot!!!


Yesterday

Bollnäs presenterar........... vår allra första utebio. Taadaaaaa!

Dom hade gjort ett bra jobb! Filmduken var stor och uppblåsbar, och de sålde popcorn och halsdukar till de som frös. Det var faktiskt riktigt mysigt att sitta där ute invirad i filtar. Filmen som visades var Sommaren med Göran. Till en början var jag en aning skeptisk, men det släppte med detsamma. Den var ju riktigt rolig! Efteråt for jag och min kärlek ner på långnäs för att ta en *lyskvällspromenad. Lagom genomfrusna (4 grader ute) gjorde vi sedan kväller relativt tidigt. End of story.

*Varje år har de lyskväll nere vid Scandic. Det innebär att de sätter ut hundratals marschaller som de tänder när det börjar bli mörkt. Mysigt värre ska ni veta.

It's all about the jacket

Sorry för dålig uppdatering under helgen, men jag har haft annat för mig. Igår till exempel, var jag i Gävle och lärde mig en koreografi inför invigningen av det nya torget 5/9. Riktigt vad som händer då kan jag inte avslöja, men jag kan ju iallafall säga att det kommer att bli riktigt grymt ;)

Efter danspasset kutade jag och Cissi iväg till affärerna för att hinna spana in så mycket kläder som möjligt. Den som säger att shopping inte bränner kalorier ljuger! Sista stoppet blev H&M. Hittade ett fint linne med självaste Lady Gaga på. Nåja, just när jag skulle till att betala så får jag syn på något svart på en av klädställningarna där man hänger ifrån sig det man prövat. Jag rycker lite i ena kanten, och ut kommer världens finaste jacka. En bedårande trenchcoat. Och tänk, jag som just behövde en ny höstjacka. Min nuvarande favvo har hängt med ett par år, och det börjar tyvärr synas.. Hur som helst, behöver jag ens nämna att jackan följde med hem??


Jackan på bilden stämmer inte riktigt överens med den i verkligheten. Men nästan så. Min jacka är mycket finare, så det så.

Fröken städtant

Dagen har sannerligen gått i ordningens tecken.

Ytor har dammats, sminkpenslar har rengjorts, golv har dammsugits, hyllor har blivit uppsatta, smutskläder har blivit tvättade. Jag skulle kunna hålla på hela natten. Eller nja, där överdrev jag kanske en smula, men ni fattar grejen. Jag har varit utomordentligt duktig idag!! Tagit tag i allt det där tråkiga som man vanligtvis gärna smiter undan. Men inte idag. Idag har jag lekt städtant. Så, nu ska jag sluta tjata. ........men det var faktiskt asbra gjort............. bara så ni vet.



Nu tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen. Planen var att försöka lägga mig tidigt (kanske lite försent för det, men läs tidigare) ikväll.

Förresten hörni, skolan har kört igång. Det var bra, lärarna är duktiga och blablabla. Ingen vill ändå höra. Inte jag iallafall. Hejdå!

Godnatt för ikväll

Nu ska jag lägga mig och mysa med mitt nya täcke och Planet 51. Det är en animerad barnfilm som handlar om invånarna på just Planet 51 som är livrädda för att bli invarderade av utomjordingar. Men inte vilka utomjordingar som helst, de är rädda för oss människor. Ganska spännande att se hur det vore om allt var tvärt om ;)



Godnatt, så hörs vi imorgon!

Just det ja!

Jag har hela dagen fått höra från folk att de sett mig i tidningen idag, men tråkigt nog råkar min mamma vara icke prenumerant, så jag själv hade ingen aning om vad de pratade om. Det var inte förens nu på kvällen jag kom på den briljanta idén att titta på internet. Och mycket riktigt, där fanns jag. Ensam på bild, kommenterad av självaste Camilla Lucchesi. "Musikalisk i sin dans, utstrålar så mycket glädje." Vilken ära må jag säga!

Här har ni artikeln ifall ni vill läsa :)
http://helahalsingland.se/bollnas/1.2269553-de-kampar-for-showkontrakt

Life is good..

Båda paren "snyggaste-skorna-i-världen" står i mitt rum nu.
Konstigt nog ouppackade, men jag är rädd för att inte kunna slita blicken från mina nya älsklingar. Något säger mig att de båda kommer sitta stadigt på fötterna i höst och vinter ;)


Det sitter ännu ett smycke i mitt öra.

Jag har länge önskat mig fler hål i öronen, men eftersom jag är så fessig vågar jag inte ta saken i egna händer med risk för att göra fel/få infektioner etc. Men idag när vi var på stan mamma och jag så drog hon in mig någonstans och ba "nu ska du få ditt efterlängade hål i örat". Snacka om spontan överraskning!


Man brukar ju spara det bästa till sist.......

Jag kom med i Hälsinglands Dansteater!!
Helt otroligt. Jag skrek rätt ut när jag fick syn på mitt namn. Blev till och med osäker på om det verkligen var mig de menade trots att jag var den enda Jasmine som sökte. Det har varit totalt bortom min verklighet att få dansa för dom. Numera tränar jag alltså uppåt fyra gånger i veckan. Är säker på att detta kommer bli ett riktigt roligt och givande dansår med tanke på alla härliga och duktiga människor som ingår. Toppen!


Pang tjong

Här har vi en riktigt nervös tjej. Imorgon gäller det! Nu sticker jag och övar.


 


Kärlek vid första ögonkastet?

Jag har aldrig riktigt fattat grejen med de här kilklacks-skorna, men när jag såg dem i butiken fullkomligt skrek de efter mig. Så bra passform, så fina, så sköna. Ack, sådan perfektion! Att gå in på Eurosko var som om man kommit till rena rama skohimlen. Det fanns hur många som helst! Uppradade från golv till tak. Det fanns till och med riktiga Madicken-kängor. Jag var definitivt i himlen.

Jag behöver faktiskt skor till vintern, så varför inte????


Skön brud


Jag måste bara tipsa om en tjej med väldigt härlig humor, nej det är inte vår Egoina (som för övrigt också är GRYM) jag talar om, utan nämligen Rebecca. Hon driver bloggen Allt Utom Räkor som alltid innehåller fantastiskt roliga kommentarer och händelser. Hon delar med sig av de allra humoristiska händelserna i hennes vardag. Så kika in på hennes blogg, man blir inte besviken ;)


Glass i stora lass

Hej på er!

Har varit ute och övningskört bil i över 1½ timme, så nu är jag helt slut. Dax att varva ner (kasst bilskämt)! Tänkte se en film som heter The Blind Side och har därför laddat upp med glass i stora lass. Banan, knäckkulor och chokladsås; mums. Har hört att filmen ska vara bra. Är det någon av er som kanske redan har sett den?


We can dance until we die



Okej, nu är det gjort. Ingen återvändo! Anmälan till audition för Hälsinglands Dansteater är skickad. Nu får det gå som det går, om det så vill bli min död. GULP!

Simstajm


Regn och rusk. Är inte Sveriges sommarväder fantastiskt så säg? Äsch, man ska inte hänga läpp. Det är ju trots allt en perfekt dag att ägna sig åt att spela The Sims 3. Det var rätt länge sen sist, men nu har jag ju installerat Destination Världen. Det ska med andra ord bli extra kul att spela den här gången.

Här har ni de vanligaste fusken:

För att få fram rutan där du skriver fusket, tryck CTRL+SHIFT+C (Windows Vista, Ctrl + Shift + C + Windows-knappen) och skriv sedan in följande koder:

• kaching - ger dig $1,000
• motherlode - ger dig $50,000
• help - lista över alla kommandon
• unlockOutfits [on/off] - låser upp outfits i CAS (Create a Sim): måste skrivas innan du går in CAS
• MaxMotives - grönt i humörmätaren