Happy as a hippo

Dagens bästa:
Att sitta och mysplugga framför idol med mjukisbyxor och en godispåse. Visserligen skulle jag helst subtrahera plugget, men det är väl sånt som måste göras. Rätt mysigt ändå!

Dagens sämsta:
Desperate Housewives sjunger tydligen på sista versen. Vill bara dö gråtdöden! Känns som jag just fått beskedet om att jag ska tvångsamputeras. Bort med ett litet ben eller så, inte behövs väl det heller. Nä, vi kan ju lika gärna ta det andra också när vi ändå är igång. Så, nu kan jag leva mitt liv som en liten benlös klump.


Ja tack!

Har kikat på en del piercingar i örat en tid nu, och gosh vad jag är sugen! Har redan på tre olika ställen i örat i nuläget, men skulle inte tacka nej till någon av de följande:

Och här är de jag redan har. Den på första bilden tog jag i tisdags.
dssf


Jocke Berg i Bilar 2

Godmorgon!

Titta vad jag hittade såhär på  morgonkvisten. Kents sångare, Joakim Berg, gör filmmusik åt den nya filmen Bilar 2. Som vanligt blir allt han rör vid till guld.Tips mitt i natten

Här har ni tips på några sidor som brukar fungera som finfina tidsfördriv. Jag älskar dem allihop!

http://www.iloveyoumorethanblank.com/

http://thingswealldo.tumblr.com/

http://weheartit.com/

http://fuckyeahfunnythings.tumblr.comEn vän till mig kladdade ner det här på ett papper när vi gick i sjuan, och jag är fortfarande helkär i den här teckningen. Skulle vilja ha henne/honom på en tröja eller så.

Rädda tigrarna!

Godkväll vänner!

Idag har jag och min projektgrupp i skolan registrerat vårt eget företag. Nåväl, ett UF-företag, men det är alltid något. TigerCare UF heter vi. Vi tycker det är otroligt synd att tigrarna är utrotninghotade, så vi bestämde oss för att ta tag i problemet. Vi planerar att sälja armband i förmån för tigrarna där vi skänker all vinst till WWF's tigerfond. Men det är så att vi behöver lite hjälp på traven. Så skulle ni ha en minut till övers så skulle vi bli evigt tacksamma om ni skulle vilja fylla i en enkät åt oss. http://jajeto.polldaddy.com/s/r%C3%A4dda-tigern-1 Tack på förhand!

Här har ni vår affärsidé:
Vår vision är att förhindra utrotningen av tigern. Det vill vi göra genom att sälja unisexarmband med ett tydligt budskap till ett lågt pris. Vi ska skänka all eventuell vinst till WWF’s tigerfond och på så sätt bidra till bevarandet av tigern.


Vi har inte utformat någon hemsida ännu, men det kommer :) Ni kommer säkerligen få se mer av det här senare.

Oväntat huh?

Hej kompisar!

Ni undrar säkert vart jag tagit vägen. Men här är jag! Livs levande och allt. Anledningen till denna spontana bloggpaus var på grund av krånglande datorer, vilket gjorde att jag bara blev less på att göra något överhuvudtaget. Men nu har allt ordnat sig, och allt ska (förhoppningsvis) flyta på som vanligt igen.

Hittills idag har jag bara varit på gymmet och pumpat biceps och rygg. Har en hel del skolarbeten att ta uti med så småningom, men ikväll ska jag iväg till Ebba för filmmys. "Hemmagjorda" popcorn har jag till och med blivit lovad, det ni!


Jag har nya brillor förresten!