Arghhhh!!!!!!!

Jädra Gina Tricot-fjortisar! Jag och djuren, vi vet var ni bor...............


Okej, så här är det. Min ack så efterlängtade baseball-jacka är sluuuuuuuuuuuuuuuuuuutsåld. Inte ens 24 timmar tog det. Slurk sa det bara, så var den borta för evigt. Finns den inte i Valbo imorgon så säger jag då bara det, att om jag var ni så skulle jag inte sova alltför fridfullt - man vet aldrig vad som lurar i mörkret.

Så kan det gå

Just ja, jag bor i ett nytt hus nu. Gött sörru! (Dock inte detta pampilara't på bilden)

Sommar och sol

Inleder kort och gott med att säga att nu är sommaren äntligen här! Tack gurselov. Vi var tveksamma där ett tag, det måste vi medge. Men när det är över 30 grader i skuggan kan man pusta ut tycker jag. Ja, vädret är anledningen till den dåliga uppdateringen. Inte vill jag sitta inne och skriva blogg när det är solsken ute, nää då ligger jag då hellre och glassar på en strand eller så. Dock är jag fortfarande vitare än ett kylskåp! Iallafall benen.. Tills vidare kan ni avnjuta toner av Kent's nya album. Klicka bara på bandet nedan. Tjingeling!

Gullis

Ingenting nytt att rapportera idag heller. Inget nytt på klädfronten, inget nytt på melodifronten. Jag kan inte direkt påstå att det hänt något nytt på överhuvudtaget någon front alls. Surt sa räven. Eller jo! Jag fick ju blommor av min sockertopp till pojkvän. De stod så fint och väntade på mig utanför dörren när jag kom hem från jobbet. Då blev jag lika glad som hunden här nedan!C00L TJEJ

Hej! Det är jag som är den där tjejen med kaxig blick och stökigt rum.
Möblering pågår!Pictures of you

För att det överhuvudtaget ska hända nåt här på bloggen kan jag ju visa er ännu ett skolarbete ;)

Ämne: Estetisk verksamhet, Uppgift: Skapa ett kollage som speglar dig och ditt liv om 10 år.


Väldigt blått.... Och symboliskt! Hee hee. Andra hade bilder på vad de ville göra, hur de skulle bo, vad de ville bli och liknande, men jag valde bort det.

живой, смех, любви

Fem saker jag vill när jag blir stor.

Gifta mig.


Fotografera riktigt mycket.


Ha det fint hemma.


Aldrig glömma bort hur det var att vara barn.


Vara lycklig.

Princess of pop

En annan video/låt jag måste hylla är Katy Perry ft. Snoop Dog's nya "California Gurls". Fullkomligt älskar temat på det hela. Gulligt, fluffigt och färgglatt. Alltihop ser ut att vara direkt hämtat från en tecknad film. Lovely!

Jag tror inte att den fullständiga videon har släppts på youtube ännu, så här kommer en liten sneakpeak.

Finally folks

Hej allihop!
Det var ett tag sen sist nu, men jag har ju varit upptagen med så mycket annat skoj såhär på sommarlovet. Ah, visst känns det härligt att äntligen få säga så? S-o-m-m-a-r-l-o-v. Smaka på ordet. Mums!Har ni sett Lady Gaga's senaste video till "Alejandro"? Lite mysko, men vad ska man säga, typiskt Gaga. Män i nätstrumpor och klackskor och en Gaga som vi kanske inte är så vana att se henne annars; varken dramatiskt smink eller hår. Nåja, jag gillar den.

Vinnarskalle


Jag är med och tävlar om en frän sminkpalett hos Amanda Rosende. Klicka här för att vara med du också! Det skulle ju vara hemskt roligt att vinna, eller hur? Har suktat efter den där paletten alldeles för länge nu ;)

Yum

Världens sötaste sötis!


Det lär vara riktigt god mat ifall man frivilligt sitter kvar i skolan i tre timmar och väntar på den........TACOS!
Ps. Imorgon är det skolavsluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutning. Tjoho liksom.

Hardcore!


Idag i skolan körde vi.....

...kul som bara den. Resterande av dagen har gått åt att göra klart skolarbeten. Inte så mycket kvar nu, tack och lov. Nu är det godnatt.


Vet hut!...jag är väldigt förtjust i vett & etikett? Det har jag varit så länge jag kan minnas. Jag kommer ihåg 2005 när jag suktade efter Nya Stora Etikettboken av Magdalena Ribbing. Nu har jag äntligen fått tag i boken, och den sitter jag och ivrigt läser om kvällarna. Jag fullkomligt njuter!
Lite inom den kategorin hamnar ju likaså bröllop och bröllopsplanering, vilket också ligger mig varmt om hjärtat. Jag funderade faktiskt ett tag på om bröllopsplanerare vore ett yrke för mig, men sen kom jag fram till att man kanske skulle mista gnistan lagom till sitt eget bröllop........och det vill jag ju inte riskera!


True Story


Like this

Dagen har bjudit på:

♦ Heltrevligt kalajs för Magdalena, Magnus syster som fyllt tjugo.
♦ Promenix med Jakob, Magnus och Johan.
♦ Alftatripp.

Nu sitter jag ute i ingenstans med sötipöt. Det är fint!