Dagens lilla citat

Dagens ämne: msn-smileysarna. Specifikt den glada gubben --> :)

"Den ser ner på en. Antagligen msn's sätt att säga fuck you"
- Emil Dahlöf

Cool_kid

Ibland skulle något så simpelt som en liten tejpbit göra susen.Nu slänger sig Chassi in i duschen för att sedan rusa ut och klaga på att hon inte har tid nog. LOVELY!

Seg som en geléråtta!

Jag är för mycket ute på tror jag. Har inte tid med bloggen, och då är det illa ;)

Igår var jag ute och flängde med grabbarna bus, så idag blir det att umgås med mina flicks. Är egentligen alldeles för trött för att göra någonting alls, men det tänker jag ignorera. Min lever bara en gång vet ni ;) Var uppe med tuppen imorse, så redan klockan ett befann jag mig på stan för att träffa A. Ni vet, en av de som var så snälla och tvingade oss 1:or att leta snöbollar i duggregn.. Hur som helst så var det jättetrevligt.

Sen jag var ute med honom har det inte hänt så speciellt mycket idag. Har mest gått omkring och väntat på att tiden ska gå. Igår umgicks jag med en hel del människor som kanske inte var i det bästa tillståndet, dock hur mysiga som helst ändå. Ikväll hoppas jag på en lika härlig kväll med lika mysiga människor.

Det finns stunder då jag känner mig god som människa. Nu är inte en av dem..

Mig blir ni inte av med i första taget ;)

I'm back again!

Jag har ändå lyckats hålla mig någorlunda uppdaterad inom bloggvärlden. Min egen blogg däremot, har det varit lite si och så med. Den här gången var det faktiskt inte mitt eget fel, utan snarare de olika faktorerna. Förutsättningarna har inte varit de bästa om man säger så. Sen har jag heller inte varit hemma speciellt mycket de senaste dagarna. Blivit mycket socialiserande under lovet, vilket gillas.

Jag har både hunnit umgås med mina favoritbrudar och grabbarna bus. Jag har hunnit med grönsaksdippande, promenader i mörkret, tråkig gumpelsvisit, shopping och minst en miljon filmtittar. Det har med andra ord hänt en hel del på nöjesfronten.

Tack till er allihop som gjort mitt höstlov.

Tihihi

Hey, you're cute! Wanna ?


Good night, sleep tight!

Hey, you're cute!

Ligger hemma hos mamma och bloggar. Amazing huh? Lyckades hacka in mig på grannens nätverk. Så busigt av mig, inte sant? Vad gör man inte för bloggen ;)

Alla mina planer som jag så tjusigt skrev upp gick i baklås. Med andra ord, jag fick ingenting alls gjort idag. Varken läxor eller umgänge. Jaja what to do, jag får ta igen det imorgon. Ska kliva upp tidigt så att jag hinner med riktigt mycket. Känns som att det här håller på och blir ett riktigt tråkigt inlägg, så jag avslutar nog nu så att ni orkar läsa. Det är ju inte alla som är läshuvuden som jag ;)

Nu ska jag hämta ett till äpple för att sedan titta klart på Taken. Skriver imorgon som vanligt. Godnatt ♥

Give me some......

Yes please! And bring me some ice cream too..

Monki - Bikbok

Kort och gott


N u   f å r   d e t   v a r a   n o g .


Dream on, dream on, dream on
Tell me that you won't let go
Dream on, dream on, dream on

HIHI

Trött tjej? Mhm..............

Guten nacht!

Ligger här i sängen och myser med B&J och film. Jag tror det är tredje kvällen i rad som jag försöker se Man on fire! Lyckas på nåt vis alltid att somna. Fast jag ska nog ta och ge mig snart den här gången också, börjar bli sömnig nu. Magen står åt alla hörn, fullproppad med både pizza, chokladpudding OCH glass. Ja, den här dagen har inte varit den sundaste om man säger så.. Jag får komensera det med att fasta några dagar. Tror ni det skulle hjälpa? Hehe, nej inte jag heller ;)

Dagens minihiss går till...........
snälla mammor.
Hon är så gullig min mor förstår ni - på alla tänkbara vis. Fy vad jag älskar henne!
Tänk på det! Visa era mammor den uppskattning de förtjänar. En dag finns hon inte längre, och då är det försent att ångra sig. Jag är själv inte den bäste på att berätta för min mamma hur mycket jag tycker om henne, men jag ska försöka bättra mig där. I ♥ MY MOM.

Nu säger vi godnatt för idag. Puss på er!

Carpe Diem!

Jag lider av tristess. Allting verkar ha tagit form av seg kola... Fin liknelse, inte sant?
Mamma har lovat mig hyfilm, bioduk och Ben & Jerry senare, så det är väl i stort sett vad jag har att se fram emot ikväll. Ett ypperligt tillfälle till att slappna av och komma ifrån vardagens stress.

Mina tapeter äro nu beställda! Tjoho :)

This day is a good one!

Hej alla gullungar som fortfarande läser min blogg trots den usla uppdateringen. Ska försöka bättra mig, jag lovar.

Hur som helst. Jag kom nyss hem ifrån Söderhamn. Följde med min mor på ytterligare en liten shoppingtur, och jag hittade faktiskt lite smått och gott den här gången också. Söderhamn brukar vara magert med fynd...

Låt oss ge ett exempel. Kappahl brukar i vanliga fall enligt min mening vara ganska ointressant, men den här gången hade de en kollektion kallad "Vintage Stories" som jag verkligen fastnade för. Det var mycket spets, pasteller och fjädrar; sånt som fina damer bar förr i tiden helt enkelt. Jag blev alldeles till mig när jag fick se allt det vackra, och började genast plocka åt mig. Lyckligtvis blev det inte så dyrt som jag trodde. Ett sött halsband jag hittade kostade bara 20 kr på rean. Ett givet fynd!

Det som fick följa med mig hem idag var följande:
♥ Ett nitskärp
♥ Två hårband
♥ En hårklämma
♥ Ett halsband
♥ Over knees
♥ Två ljushållare
♥ En vacker burk


Natti

Jäkla dålig uppdatering idag, tycker ni inte? Det har verkligen varit full rulle hela dagen, men samtidigt tycker jag också att den gått ovanligt segt. Näst intill slowmotion vissa stunder. Det är väl ändå typiskt söndagar...

Nej, nu bryts internet! Jädrar.... Frå blogga mer imorgon. GODNATT!

Sick and tired!

Jag är trött, så trött. På det mesta här i livet om jag ska vara ärlig. Dock kan vi glädjas åt att det antagligen bara är en liten fas som snart går över. Imorgon kommer den här känslan förmodligen vara som bortblåst - tills vidare. Nåja, upp med hakan Jasmine.

Dagens inköp lyder:
1 kofta
1 par svarta jeanstights
1 par slinky tights
1 par uggs
1 halsdukskrage
1 flis
1 rosa musmatta
1 par handskar
2 lampor - 1 liten/1 tak.
2 örngott

Vem vet, jag kanske tar mig tid och laddar upp en bild på allting någon gång. Kameran är hos min mor för nuvarande, så det blir inte före måndag................Intressant huh?

People never change.
Fuck it, I'm awesome!