Just nu

Hinner bara med en liten snabb statusuppdatering.

Idag fyller pappa år, så det kommer väl en massa släkt och ska fira honom så småningom. Lite senare ska jag iväg till Leo för fredagsmys. Ska försöka klämma in lite fysik B någonstans däremellan.

Allt för nu.

Såhär ser jag ut idag förresten.

A är lika med apa

I söndags när jag var på Ikea så hittade jag bästa abc-tavlan. Stilren som få. För cirkus 450 kronor blir den din (eller min om jag får välja).


Nya prylar

Tänkte för första gången vara ordentlig och visa er vad jag har handlat. Tyvärr blev bilderna inte särskilt storslagna i ett mörkt rum och sådär, men äsch. Så petnoga är det väl inte.

Alltsammans kommer från Gina Tricot, H&M, Glitter och Ikea.



En tjusig småblommig kjol. Passar utmärkt till varma sommardagar.


Ett enkelt baslinne. Är så himla dålig på att köpa baskläder, men har faktiskt blivit bättre på det på senare tid. Har helt enkelt tröttnat på att stå där utan att ha något att ha under t.ex. tjocktröjor.


Skinndetaljer på axlarna är stiligare än bara vanligt randigt tycker jag.


Urhäftiga hängselshorts. Har varit på jakt efter ett par sådana hur länge som helst!


Turkost till silver är så fint tycker jag.


Mitt första par jeans på flera år! Har tyckt att inga passar på mig, och att det är obekvämt och uscha. Men nu så fick jag ett ryck och provade ett par, och de satt så himla bra. Så ja, numera äger jag alltså ett par jeans. Hög midja och slimmade ben, precis så som jag vill ha det.


En ny kajalvässare har jag varit i behov av länge, så det var dax nu tyckte jag. Likaså strumpbyxor. Örhängena var bara för fina för att inte få följa med hem.


Bättre bild på de gröna (observera gröna! inte vita som alla andra har. Färg ♥) fjäderhängena.


Vi var in en sväng på Ikea också. Och Ikea utan nya fina ramar går ju bara inte.


Smart förvaring tycker vi om. I dessa ska jag gömma allt smått som ligger och dräller här och var.


Och till sist, billiga stift från Biltema. Absolut behövligt om man går i skolan och skriver mycket.

Sen köpte jag också en glasburk från Ikea, men den glömde jag ta kort på. Det får gå ändå.

Så trevligt

Hejsan hoppsan!

Nu är jag tillbaka igen. Jag är urtrött i benen efter allt spring i affärer varje dag, men visst är jag glad och nöjd alltid. Vi har ätit gott och myst hela helgen. Har även fått med mig en hel del trevligt hem, men det tänkte jag att ni skulle få se imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Kom nu ihåg att kika in imorgon bitti om ni vill se mina inköp.
Godnatt.


Jag i en av mina favoritklänningar.

I farten

Godmorgon sömntutor!

Just sitter jag i en bil på väg mot storstaden Stockholm. Som jag skrev tidigare så blir det alltså inga fler blogginlägg under helgen, men eftersom jag är så snäll så tidsinställde jag detta åt er. Kommer tillbaka på riktigt på söndag.

Så länge visar jag er ett gäng bilder som jag gärna skulle rama in och hänga på min vägg:


Har för mig att texten betyder ungefär: "detta är inte en pipa".


Katy Perry, alltid lika tjusig. Jag bara älskar henne, allt hon gör är så pangbra!


En ung Angelina Jolie. Tycker fotot ser så gammaldags och enkelt ut.


Ett träd fullt av fåglar. Enkelt, men ack så fint.


Den bilden (ur filmen Tangled) blir jag så glad av att se på. Den har en magisk känsla över sig.

Adjöken dårå

Nu går jag och lägger mig! Ska bara packa det allra sista.




Till er som ska vara uppe ett tag till ger jag några låtar jag lyssnar mycket på just nu. Kanske hittar ni nåt nytt?

Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)

Rebecca & Fiona – Bullets

Veronica Maggio – Jag kommer

Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix

Rihanna – Russian Roulette - Chew Fu Black Russian Fix

Hejdå och godnatt!

Brum brum

Jag har varit ute och övningkört på väg för andra gången i mitt liv!

Har blivit ett stort uppehåll med övningskörandet såhär under vintern, men idag så tog jag och pappa tag i det och gav oss ut. Fick till och med köra hela vägen hem. Och väl hemma körde jag också in på vår tomt som alla säger är så krångligt eftersom det står två träd på vardera sida om infarten. Men efter lite övertalning från pappas sida så gick det!

Jätteglad tjej!

Peppad till 1000

Ikväll har jag googlat träningstips och letat inspirerande bloggar. Och tänk vilka fullträffar jag fått! Är jättepeppad på att börja träna regelbundet och få lite struktur på det hela. Tidigare när jag varit på gymmet så har jag bara sprungit på löpband och liknande konditionsgrejer och kört maskiner på måfå. Men för ett tag sedan började jag intressera mig för träningen och började därefter ibland följa min vän Jakobs träningsschema (så att han kunde hjälpa mig och sådär). Har sen dess märkt skillnad på både styrka och uthållighet, och det är verkligen jättekul. Man blir ju peppad på att fortsätta träna när man märker resultat.

Så ikväll har jag spenderat lite tid med den här (jättebra) videon. Hittade den hos Amanda, som för övrigt är en stor inspirationskälla för alla träningsintresserade människor. Hon skriver bland annat om sin egen viktnedgång och ger samtidigt tips och råd till andra som av någon anledning tränar. Hon är verkligen duktig på det hon gör, så kika in hos henne vetja!

Full rulle

Tänkte att jag skulle sammanfatta mitt lov (hittills) lite snabbt.

Jag fikat en hel del med vänner, sprungit på stan, varit på party, umgåtts med pojkvännen, lånat en hel drös med böcker och städat. Jag har med andra ord haft fullt upp. Imorgon är faktiskt den enda dagen på hela lovet jag inte planerat att göra något särskilt. Antagligen så blir det väl en del packning eftersom jag åker till Stockholm över helgen. Ska bli jättekul tycker jag. Får väl se hur mycket kläder och annat strunt jag kommer hem med efteråt he-he.

Med andra ord kanske ni inte ska räkna med någon uppdatering härifrån under fredag till söndag. Men vi hörs som vanligt efteråt såklart.

Japp! Så var det med det.

Dör en smula

Hej kompisar! Nu är jag tillbaka igen.

Igår kväll när jag som vanligt inte ville gå och lägga mig i anständig tid så passade jag på att se The Tourist i min ensamhet. Och med det sagt vill jag påpeka två saker.

För det första blev jag helt betagen av Angelina Jolies skönhet. Hur kan man vara så fin, är det ens fysiskt möjligt? Nog för att hon alltid brukar vara vacker, men i den här filmen slog hon alla tidigare snyggisroller med hästlängder.

För det andra blev jag väldigt frustrerad av slutet. Nu ska jag inte förstöra för er som ännu inte sett filmen, men är det någon där ute som förstår hur det hela gick till så är ni väldigt välkomna att kontakta mig och förklara. Alltså jag förstår ju det uppenbara, men bara inte hur det går ihop.



Ögonsminket, håret, klänningen, örhängena, de röda läpparna. Allt är perfekt!


Man dör ju bara.


I got a pocket full of sunshine

Har ni sett filmen Easy A? Om inte så tycker jag att ni borde se den bums. Den är riktigt rolig och man kan ju inte annat än att älska Olive (tjejen filmen handlar om) med hennes rappa kommentarer.



Här är mitt favoritklipp ur filmen. Har tittat på det tusentals gånger och tröttnar aldrig!

Kom nån gång då!

Gosh, har ni sett vilket fint väder det är idag? Ett riktigt vårväder! Längtar så fruktansvärt mycket efter våren och allt vad det innebär. Här nedanför har jag listat mina allra bästa vårgrejer.



Givetvis har alla årstider sin charm, men det är nåt speciellt med just våren.

Visst erbjuder vintern en hel del skoj, men nu får det vara nog med snö tycker jag.

Bild sen utedagen med skolan. Vi hade just klättrat oss upp för världens bästa pulkabacke.