Välkomna!

I samband med en kurs i skolan (projekt & företagande) så har jag och en annan tjej vid namn Emy tänkt anordna en liten välgörenhetsgala här i Bollnäs. Både kul och bra tycker vi! 75% kommer alltså att gå till välgörande ändamål, och då hade vi tänkt skänka pengarna till barncancerfonden. Det är drop in som gäller under dessa tre timmar vi kör.

Inslag under kvällen är följande:
♦ modevisning med kläder från appertiff, röda korset och såfin.
♦ presentering av vinnaren av fototävlingen som vi har i samband med välgörenhetsgalan (besökarna kommer under kvällen att få rösta på det bidrag de tycker är bäst).
♦ fika från Bull-Olles kommer också att kunna köpas. Inträdet är bara en ynka tjuga! Jag hoppas vi ses där :)

Jag lever, det är säkert!

Hej på er!

Fick plötsligt en sådan lust att kika in här och skriva lite mitt i pluggandet (otippat att lusten skulle falla sig på just då, tycker ni inte?). Ni kanske undrar om slutat blogga, men så är inte fallet. Det är bara det att jag bara bloggar just när jag har något att skriva om, och det har jag inte känt att jag haft den sista tiden. Har haft för mig så mycket annat skoj utanför internet om dagarna.

Har bland annat blivit lite smått beroende av Tove styrkes "high and low", vikit 14 origami-svanar, dansat, dansat lite till, sett esteternas slutproduktion samt fått sommarjobb som dansare (något jag är väldigt glad för då jag inte sökt någon annanstans).