HM?

Jag fick nyss reda på att det är första advent idag. Holy shit, eller nåt i den stilen. Julen ligger i bakhåll, och smyger sig på mig likt en hungrig tiger. Jag hinner inte med att registrera vad som händer. Första advent? Vad menar du med att det snart är December? Vadå julklappar? VA?


Edit;

Youtube-klippen är fixade. Nu är alltså allting som det ska vara.

Imorgon har jag dansuppvisning på torget (torg... fnys) @ julskyltningen. Det här året hoppas jag på att få knycka åt mig åtminsone ett litet knäckäpple. De har alltid hunnit ta slut under tiden jag dansat. Sen tänkte jag även försöka hitta julklappar till så många som möjligt. Vi får se hur det går helt enkelt. Nu vankas käk!

No comments

Är inte på humör för att skriva blogg idag. Har hänt en tråkig sak.

Vi håller tummarna för er ♥

True love <3



TOY BOX - Tarzan & Jane

Vengaboys - Boom Boom Boom

Cheeky Girls - Cheeky Song

Las Ketchup - Asereje

Aqua - Cartoon heroes

Aqua - Back to 80's

Aqua - Dr Jones

Dessa låtar skickar mig raka vägen tillbaka till när jag var liten. En mycket besynnerlig, men ack så härlig känsla må jag säga. Jag är väldigt glad över att jag inte blivit överkörd av en buss eller liknande. Det hade ju varit hemskt sorgligt att inte få uppleva dessa minnen........

Le mot världen

Jag är jäkligt glad. Sådär så att mungiporna näst intill värker av all muskelansträngning. Men det är okej, det var länge sen jag var så här full av endofiner. Jag har massa dans i benen. Nej vänta nu, hela kroppen var det ju. Vore det inte för den gnutta sömninghet som smygit sig på mig så skulle jag genast slänga mig upp ur sängen och skaka rumpa.


Chokladpudding gör susen

Redan tjugo i nio ligger jag i sängen. Ovanligt med tanke på att det är helg. Men med en skål chokladpudding i min hand, en tofs i mitt hår och mjuka mjukisbyxor på mina lår (urbra rim) är jag redo för fredagsmys . Disturbia och Sweeney Todd är de filmer som blivit speciellt utvalda för kvällens bravader (var nu bravaderna ska få plats har jag ingen aning om. Här i min lilla 120-säng händer det inte så mycket..). Klingar finfint i mina öron ska ni veta.

Ett finuligt leénde har lagt sig stadigt på mina läppar. Det har vi snåla tanter med halva kaffepaket att tacka för. Ja si tanter ja, de kan vara riktigt skojiga de. Inte sant Patrik? ;)

Glöm nu inte att kika in hos NioTillFem som jag så fint tipsade om i inlägget här nedan. Hennes texter är minst sagt bedårande!

Det finaste

Igår kväll hittade jag något som kan vara världens vackraste texter.
De fanns skrivna i en blogg kallad NioTillFem. Jag bokstavligt talat ryser av beundran! Tja, det finns inget tillräckligt fint sätt att beskriva denna Sandra på, så ni får helt enkelt läsa själva. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5998938

Strålande

Idag är jag på glatt humör. Kan det vara finvädret mån tro? Fler dagar som denna tar vi gärna emot!


Klädbestyr på hög nivå

Awesome! Mina efterlängtade paljettights har äntligen anlänt. Tog ett bra tag, men nu har de kommit till rätta iallafall, och det är väl huvudsaken. Beställde ju ett par i strl small förut, men de var jag tvungen att skicka tillbaka då de var alldeles för stora. Dessa i xs är inte särskilt mycket bättre de heller, men jag får väl helt enkelt leva med det. För ett par tights ska jag då allt ha!

Idag under lunchen gjorde jag en mindre rolig upptäckt. Mina speciellt utvalda kandidater till jul- och nyårsklänningar är slut i min storlek! ARGH! Jag avskyr när detta händer. Samma visa varenda vinter. Jodå, strl 34 finns kvar. Likaså 38 och de något större storlekarna. Nämen se där, så oväntat.....36 är slutsåld! Jag vet inte vad som är mest irriterande. Att folk sitter och köper upp just 36:orna bara för att sälja vidare på tradera eller att alla springer omkring i lika klänning. Hm. Hur som helst så blir jag förbannad!

Hm, någon?







WOHO


Casual look of today. Preppy!

Ena riktiga maffiga hissar



Julafton.
Julen närmar sig med stormsteg. Det är snart december, och jag har inte handlat en enda liten julklapp trots att jag lovade mig själv att inte hetshandla sista veckan som jag alltid brukar. Suck! Tiden bara flyger iväg - rätt som det är så kommer väl tomten själv och knackar på. Trots all stress, så är ändå dessa juletider sjukt mysiga. Att gå på stan i snövädret medans gatulamporna lyser upp torget, det är grejer det. Dessvärre har vi i Bollnäs inget torg kvar.. Hm.

Maybelline vibrating mascara.
Var till en början ganska skeptisk till denna lilla pryl, men det visade sig vara riktig succé. Genom att borsten pulserar så definieras fransarna, och du når ett exceptionellt resultat. Oj, nu lät jag som en riktig försäljare. Kanske borde satsa på det yrket? Haha låt oss återgå till ämnet. Hur som helst så rekomenderar jag verkligen den här, för den bockar av alla kreiterier för en riktigt bra mascara enligt mig.






Bloggfenomenet

Bland de jag umgås med dvs mina kompiskretsar så är jag den som definieras som "det stora bloggfanet". Visst, bloggar är en jäkligt stor del av mina intressen, men om sanningen ska fram så är det egentligen en slags hatkärlek jag utvecklat. Vart man än vänder sig så kommer budskap upp om hur man ska vara och se ut, vilka prylar man måste ha osv. Alltid är det någon som är bättre än en själv på ett eller annat vis, och så kommer det alltid att vara. Men bara för det så ska det inte behöva gå till överdrift. Att ständigt påminnas om dagens förvrängda ideal gör en rätt matt, när man inser att man själv inte passar in i den kategorin. Som Kissie till exempel, det har ju varit rätt mycket snack om att hon nyss uttalade sig om att lår som går ihop både är fel och fult. "Ni behöver inte ta åt er, det är bara min åsikt" rabblar hon gång på gång. Sure, alla har rätt till en åsikt, men jag tror knappast att hon skulle gå runt och säga så låt oss säga.. på stan? Det är ungefär samma sak. Människor skulle bli sårade då och människor blir sårade när de läser hennes blogg. Punkt slut.

Personligen tycker jag att det är ganska barnsligt som hon håller på bara för att få läsare. Hur gammal är hon egentligen? 18? Nej, snarare 13..

Blogg + press & stress = sant.

HEJ DÄR

Here I am! Uppstådd från de döda.................eller inte. Har haft sjukt mycket att göra de senaste veckorna, vilket ni nog egentligen redan vet som jag tjatar. He-he..

Har endå varit en rätt så händelserik vecka om man säger så. Igår till exempel så fick jag vara med om "jakten på det försvunna usb-minnet". Dock var det lilla äventyret inte särskilt roande. Fick flänga omkring som en galning innan det kom till sin rätte ägare. Nog om den lilla historien.

Just nu befinner jag mig hemma hos herr Ledenst
am (dvs Leo "lyktstolpen") tillsammans med flickan hans. Vi har roligt, käkar fötter, leker ninja och liknande.
Jag hade tänkt skiva en hel del meningsfulla inlägg, men det får nog vänta. Har helt enkelt ingen lust med det just nu. Kommer förmodligen vara utan internet den här helgen, så ni får nog stå ut med ouppdaterad blogg en litet tag till. TOO BAD FOR YOU GUYS!



My horze iz amazing ;)

Snart är det dödens prov, dvs matteprov... I'm so screwed!



Vi känner alla till dem. Smsen som kanske inte skulle ha skickats den där natten ändå.. http://www.nattensmess.se/ Känner ni igen er? ;)