Åldersnoja

Dagens ämne; åldersnoja.

Helgen börjar lida mot sitt slut, och det är ingenting vi ser fram emot. Imorgon är det nämligen måndag, dommedagen. Med andra ord, mitt åldrande har tagit vid sig. Japp, imorgon är jag ett helt år äldre. Jag är ett år närmare slutet. Det känns inte bra alltså! Andra i min ålder verkar tycka att det är kul att fylla år, men inte jag. Jag ser rynkorna träda fram, min rygg blir skröpplig, minnet sviker, och vänta, är det där ett grått hårstrå?! Okej okej, riktigt så illa är det inte - än. Men det är på god väg. Vart tog åren vägen egentligen? Jag minns det som igår, min första dag som sjundeklassare. Det var snart hela tre år sedan! Ack ack ack, så gammal man börjar bli. Vips säger det, så sitter jag där i min lilla gungstol med det grå håret uppsatt i en stram knut. Vi kan bara hoppas att jag har ett bra liv att minnas när den dagen väl kommer..


Lika som bär?..............

Cosy;

Sitter i skolan och pluggar lite inför de kommande proven. Det är stillsamt och lite halvdunkel belysning, riktigt mysigt med andra ord. Tyvärr har jag varken tillgång till företagsekonomi-bok eller mus, men det får helt enkelt gå ändå. Matten kan jag ju iallafall beta av. Sketch up'en kan jag lika gärna göra senare ikväll eftersom det är så underhållande. Företagsekonomi kanske inte är fullt lika roligt, men det var ändå inget särskilt svårt kapitel.

Vid sjutiden tar jag en promenix upp till heden för lite efterlängtad dans. Har blivit fruktansvärt bekväm nu på vintern, så det ska nog göra mig gott att få röra lite på mig. Stressen har även börjat lägga sig alltmed att kurserna tar slut. Det var väl slutspurten som tog all kraft antar jag. Nu flyter det på som vanligt. Lite prov här och där, men inget mer. Great!

Blev en lite halvtråkig text om skolan nu, men det får så lov att vara. Nu ska jag ta och packa ihop och bege mig hemåt. Tjenixen!

Under konstruktion

Jag försöker piffa till bloggen lite, men som ni ser så fick jag avbryta mitt i mitt arbete vilket gjorde att allt såg knas ut. Återkommer senare. ♥

One moment, a thousand feelings

Det har blivit lite glest med blogginlägg den sista tiden. Är sjukt mycket i skolan nu, och på den lilla lediga tid jag har umgås jag med min lilla ögonsten här. Det är faktiskt mycket roligare, tro det eller ej ;) Igår var vi till exempel på bio och såg New Moon. Andra biobesöket på en vecka! Hur mysigt som helst.

Nu ska jag strax ta och packa ihop dator och skolböcker. Har lovat att komma och hjälpa till med Google Sketch Up borta hos M, så jag får väl ta och göra det då. Vi håller tummarna på att det inte är alltför kallt ute. Oj, är klockan redan så mycket, nu måste jag rusa. Adjöss sjömansråttor!



Min lilla ögonsten.

Tony, the tigerrrrrrr



De efterlängtade fredagsbaguetterna har äntligen anlänt, och därmed är skoldagen slut. Har minst sagt varit en lugn fredag. Lekar både på svenskan och engelskan, det är så det ska va! Om ett tag ska jag och M ta och bege oss hem till mig. Får se vad vi hittar på för skoj. Grönsaksstavar och slumperparty har jag iallafall blivit lovad. Grrrrreat, som Tony tiger skulle ha sagt.


AVATAR

I förrgår var jag och dlsp (den lilla söta pojken) på den omtalade filmen Avatar. Jag måste medge att jag var en aning skeptisk till dessa blåa smurfliknande varelser (dlsp's ord), men det visade sig vara en ordentlig felberäkning från min sida. Jag satt som en guldfisk under hela filmen, bara gapade. Allting var fantastiskt!

Onsdag

Tanken var att detta skulle bli en bra dag. Tyvärr så skulle jag vilja säga att det vore omöjligt, med tanke på att det är onsdag idag. Konstigt nog har jag alltid gillat onsdagar medans andra har spytt galla över den. Men det var tills jag började på gymnasiet.. Jag tror de samlade alla tråkiga ämnen de kunde komma på och stoppade in dem i onsdagens schema. Jag är fullt allvarlig! Just nu sitter jag och har rast från mitt andra mattepass (eller 4:e om man räknar varje 40:minutare) till exempel. Och om någon vecka byter vi ut programering mot fysik. HAPPYLAND!...............................

En bit på vägen


Om du har svårt att åstadkomma ditt/dina mål så är ett tips att sätta upp mindre delmål på vägen. Eller varför inte börja med att skriva en att-göra-lista. Jag till exempel brukar skriva en ny varje dag. Annars blir det så lätt att man glömmer, eller prioriterar fel saker, som att blogga istället för att plugga företagsekonomi...

Nu ska jag följa mitt eget råd och sätta upp företagsekonomi högst upp på listan, vilket betyder inget mer bloggande idag. Så godnatt med er ♥

Stiliga Sandra


Det finns en mycket söt flicka vid namn Sandra. Denna Sandra har gett mig hopp. Hopp om att bloggvärden faktiskt inte bara består av idiotiska fjortisbrudar där allt handlar om utséende. Sandra driver bloggen NiotillFem där hon skriver om allt i hennes bedårande vardag, från skor till resor till kärlek. Hennes texter är minst sagt fantastiska! Sen att hon inte är en blåst egotrippad blondin gör ju mycket bara det. Jag önskar att fler unga tjejer skulle kunna välja att ha henne till förebild hellre än Kissie. Världen skulle bli ett så mycket bättre ställe för oss alla.

Klicka här för att komma till Sandra. 


Puss

Hej alla! Saknat mig? :)
Jag har iallafall saknat att blogga litegrann. Men sanningen är den att jag faktiskt inte har tid. Först och främst har vi skolan, som är det största störningsmomentet, men jag har även umgängeskretsar som kräver tid. Om jag vara ärlig så är jag ju hellre med mina nära och kära än sitter vid datorn och häckar.

Ska försöka förbättra mig, men jag lovar inga enorma framsteg nu med en gång. Nu börjar min svenska. Adjöss med er!


Här är förresten en bild på en mycket söt pojk. Honom ska vi vara rädda om!


Haircut. Cut cut

Look of yesterday.


Har förresten klippt mig, men som ni kan se så förändrades inte min frisyr särskilt mycket ändå - till min lättnad..........

Goodmorning!

Hej allihop! ♥
Sitter i skolan, och fick för mig att skriva lite blogg. Men vad får jag då se? Ett blogginlägg som ännu inte blivit postat. Nåja, ingen skada skedd. Jag publicerar det helt enkelt nu istället.



Sitter i skolan i skrivande stund trots att jag egentligen inte behöver. Gör lite småsaker i diverse ämnen, men det är mest för att få tiden att gå. Mitt egentliga syfte är faktiskt att vänta på gulleplutt som sitter i klassrummet bredvid. Hihi det är bara fotokursen som får sluta tre, resten av eleverna får vackert sitta kvar och jobba. Är det inte härligt så säg ;)

Mitt framsta tidsfördriv; Sketch up! Bilden här nedan demonstrerar vad man kan skapa.


Bild från Google

Rosa chock!



Själv var jag rätt kritisk till det hela. Men tro det eller ej, jag överlevde skoldagen (trots att det vid ett flertal tillfällen såg rätt mörkt ut..). Vi fick även en ny elev i klassen idag. Trevligt med lite nytt folk tycker jag då hela klassen består av gamla gärdeselever som jag redan känner.

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Anledningen till mitt passiva bloggande är helt enkelt att jag låtit slöheten ta över. Nåja, den här gången ska jag inte lova er något jag inte kan hålla. Jag uppdaterar när jag känner för det, och därmed basta.


Nu ska jag knalla ner till ica kvantum för att införskaffa mig en onyttig men ack så naggande god Ben & jerry-burk. Yummie!


Sleep tight

Ledsen att jag inte uppdaterade särskilt mycket idag. Ett endaste litet fjuttigt inlägg fick ni hålla till godo med. Tänk hur det kan vara.. Hur som helst, tänkte bara av ren artighet säga godnatt innan jag la mig. Så, godnatt ♥


cuz I said so

Godmorgon!
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå så att det blir tid att åka ner på stan snart. Runt fyra har jag tid hos frissan nämligen. Knäppte egentligen på datorn i syfte att göra klart lite skolgrejer, men icke sa nicke. Det verkar inte bli nåt av med det idag heller.

Ikväll planerar jag att fota till skolan. Ska ha 5 bilder klara i temat ljus den 12:e. Det är fri tolkning på den där ljusbiten, men det förändrar ju ingenting med min dåliga fantasi... Någon som har några förslag? Skulle verkligen uppskattas!!