Tips någon?

Åh gud vilken tråkig dag det här har varit. Någon som har något tips på vad man kan göra en varm sommardag ifall man inte har lust att bada?Det här blev jag förresten sugen på nu. Mums!

Ingredienser:

♥ Gammaldags vaniljglass

♥ Ahlgrens bilar

♥ Krossade kakor

♥ En gnutta vaniljsocker

Egentligen kan man bara blanda i vad som helst som man tycker smakar gott ihop med glass. Göra sin egen favoritblandning liksom :)


Shopaholic?

Fasen vilket shoppingbegär jag har utvecklat. Jag dregglar framför diverse klädsidor på internet näst intill varje dag. Rätt idiotiskt med tanke på hur deprimerad jag känner mig varje gång över att mina småslantar inte räcker till. Tro det eller ej, men jag till och med drömmer om shopping. Jo, det är sant. Helt knasigt, men vad ska man göra? När jag väl hittar någonting, så bara måste jag ha det. Men i 98% av fallen, så är det ju det där med pengar som sätter stopp för mina planer.. Det är alltid pengar! Det är pengar som skapar problem här i världen. Om allting vore gratis så skulle många stora världsfrågor lösas. I alla fall mina stora frågor. Som tex hur fasen jag ska bära mig åt för att alla dessa vackra skapelser bli mina?..

Yes, färg!

Yes! Ser ni? Numera är jag inte längre en vandrande toarulle. Nej, inga mera förskräckligt vita ben för Chassi. Men istället har jag förvandlats till en vandrande kräfta.. Nej, egentligen är det faktiskt inte så illa som det låter. Visst svider det, men jag kunde ha varit rödare. - Och det är ju alltid positivt! "Det kunde varit värre" ni vet.
Även idag har jag legat och stekt på Karlslund, men som tur är blev det inte lika många timmar som gårdagen. Min hud hade nog inte klarat det hehe. Istället följde jag med pappa till flygfältet för att agera fotograf. Han flyger ju sånna där löjliga radiostyrda flyplan, och tjatar alltid om att jag ska ta systemkameran och knäppa lite så han kan skryta för sina flygvänner haha. Dumt av mig att ge med mig just idag. Det var gassande sol där borta, och minimalt med skugga. Behöver jag ens nämna att det gjorde förbenat ont på mina brända ben? Till slut gick jag och letade upp ett gammalt trasigt paraply som fick fungera som tillfällig solskyddsfaktor. Man får inte vara dum inte ;)
Nu har jag nyss ätit och tittat på semifinalen i speedway med pappa. Det var mums-tacos som serverades. För er intresserade kan jag ju tillägga att svensken kom 2:a och Australienaren vann.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir väl att jag tittar på en film i väntan på att min söte pojkvän ska ringa..


Bildbevis på att jag har fått färg!

Jag hittade förresten några fina livsråd som jag tycker att alla bör följa. Här kommer dem.

Livsinstruktioner.

♥ Lär dig alla regler, och bryt en del.

♥ Ge människor mer än vad de förväntar sig och gör det för att du tycker om att göra det.

♥ Prata långsamt men tänk snabbt.

♥ Glöm inte att ringa dina föräldrar.

♥ Le när du svarar i telefon, för den som ringer hör att du ler.

♥ Lev ett bra och värdigt liv. När du blir gammal minns det som varit, då kan du njuta av det en andra gång.

♥ Tro på Gud, men lås alltid din bil.


Sommarsol

Hejsan allihop!
Nu har den verkliga sommarvärmen dykt upp på riktigt. Temperaturen låg idag på 27 grader, om inte mer.
Har tillbringat halva dagen legandes på karlslund, så nu bränner det något fruktansvärt på benen. Ja, som ni kan förstå har jag bränt mig - och det är rejält ska ni veta. Ser ut som en nykokt kräfta haha. Från en sak till en annan har dagens samtalsämne absolut varit Michael Jackson. Har hört folk tjata om honom hela dagen. Michael hit, och Michael dit. Har redan börjat tröttna.. Nu tänkte jag ta och titta på en film - som tur är inte handlar om Jackson.

För övrigt fick jag ett tips på ett spel av en god vän. Det är faktiskt ganska underhållande ;)
http://www.mofunzone.com/online_games/5_minutes_to_kill_yourself.shtml#
Farväl!.......

Sommar och sol

Nu har äntligen sommaren dykt upp på riktigt. Vi får bara hoppas att värmen är här för att stanna. Dock kunde det vara skönt med lite svalkande brisar lite då och då, så att vi inte kvamnar helt i böljan ;)
Som alla tidigare stunder då jag äntligen bestämt mig för att skriva ett blogginlägg, har jag helt tappat orken redan innan jag hunnit lyfta fingrarna. Tyvärr, det får bli en annan gång.

Fick förresten nyss reda på att Michael Jacksson har dött i hjärtattack. Trodde inte att det var sant förrens jag fick se aftonbladets hemsida. Herregud, det här är ju riktigt stort!

The L-word

I will love you, if you let me. I will love you intil the end.

Regn

Regnet det bara öser ner..
Fan vilket härligt väder vi har här i Sverige, tycker ni inte? :))

Vaknade runt 12 idag. Egentligen hade jag nog kunnat sova länge också om jag hade velat, men jag var ju så smart och ställte väckarklockan igår. "Man ska inte sova bort hela dagarna". Nej visst, det kan väl stämma, men dagar som denna hade jag då inte haft något emot att sova bort. Det är så ofantligt tråkigt med regn, tycker ni inte? Arghh! Bara för den sakens skull så började det precis ösa ner ännu mer. Fan, jag som trodde sommarlov innebar sol och bad..

Jag gillar knarkiga människor.
Knarkiga människor är coola.

Tadaa!

Nu har jag äntligen gjort om bloggen! Den är dock inte fullt klar, men det är iaf en början.
Tänkte en gång för alla försöka mig på att börja blogga på riktigt.

Idag har jag varit ute med pappa och övningskört min nya moppe. Fick den igår eftersom jag slutade nian.
Måste erkänna att jag blev rejält överraskad eftersom pappa alltid hävdat att det bara är bortskämda skitungar som får mopeder av sina föräldrar. Tydligen så är jag en sådan då ;)
Ja som sagt, igår slutade jag nian. Det blev mycket tårar för min del. Det är ju såklart lite sorgligt att vi ska splittras efter tre år tillsammans. Men men, inte så mycket man kan göra åt saken. Nu är det bara till att blicka framåt och njuta av sommarlovet så länge.

Tänkte se en film nu, Bröllopsduellen. Har velat sett den länge, men som vanligt har latheten tagit över. Hm hoppas vi har kakor hemma.. Håller även tummarna på att Marcus ringer. Nej Adios Amigos!


Skratt och leenden som blandas med förtvivlade adjö'n.
Man kan bara hoppas på att vi ses igen.