2010 någon?

2009's slut närmar sig med stormsteg och jag vet varken ut eller in. Vissa säger att det ska bli jätteskönt med en fräsch nystart, medan andra anser att det var bättre förr. Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker. Det är på två vis det där. Visst har -09 satt sina spår både på gott och på ont, framförallt det förstnämnda, men det ska också bli skönt att lämna allt gammalt tjafs bakom sig. Att äntligen få börja om på nytt.. Fast då var vi där igen. Jag är en sådan människa som ogillar förändringar, tycker att det är bäst som det alltid har varit. Det gör att jag har väldigt svårt att "börja om". Ena problem jag har hörni!

Och ja, jag inser att jag låter lite halvschizo i den här texten!

Här kommer mina nyårslöften 2010.


Ica-Ulf vs "Kissie-bloggare"


Jag gör som alla andra och slänger upp världens skönaste reklamfilm. Klockren!

Guten nacht!

Nej gottfolk, nu ska jag nog ändå ta och krypa ner i sängen. Sov så gott ♥

Slänger upp en smått egenhändigt gjord bild på mitt favoritband. Jag längtar så till 3 Mars (då jag får se dem för andra gången).

Flickan som lekte med elden



Nu tog min film slut. Flickan som lekte med elden tittade jag på. Jag måste medge att jag var skeptisk till dessa filmer eftersom de är på svenska, och svenska filmer brukar vara rätt kassa om vi ska dra alla över en kam.... Men dessa; wow! Vilken succé. Jag har alltså inte hunnit se den sista, men jag tvivlar på att den sviker mina förväntningar. Detta är då filmer jag absolut rekomenderar att se - och det så snart som möjligt ;)


Godkväll busfrön!

Hej allihop! Nu när jag äntligen gått igenom min dagliga blogglista så har jag tid för min egen.. 
Idag har jag hunnit med en hel del må jag säga. Tänkte rada upp några grejer här nedan.

♦ Ta med kameran till Expert för undersökning → Check!
♦ Byta julklappar som inte passat → Check!
♦ Fynda en till mineralögonskugga för 30 spänn → Check!
♦ Måla naglarna och lägga ansiktsmask → Check!
♦ Prata viktiga detaljer inför nyår → Check!
♦ Ta tag i alla skolarbeten → Che.... eh...mm....


------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gårdagen bestod mest av en massa slashasande. Men till kvällen tog jag mig faktiskt i kragen och slängde mig i duschen för att sedan bege mig upp mot brånan. För där vankades det..........
 
Det blev som vanligt en hel del knasigheter och stoj. Fråga bara Felicia som fick en näve popcorn upptryckt i håret. Eller varför inte Leo, som fick massa mysig julmust över hela sin tröja ;) Efter en stund var jag ändå tvungen att lämna det glada gänget för att istället gå och möta myggan Magnus. Fast det var inte så dumt det heller......

När? Var? Hur?....HUR?

Hur kan det vara så förbaskat omständigt att hitta en buss som tar oss dit vi ska? Jag blir helt virrig i huvudet av alla busstabeller hit och dit. Kanske finns det någon godhjärtad liten Gävlebo som kan förklara hur man tar sig till Läkerol arena..?

Kvinnan på bilden beskriver min förvirring rätt bra........


Lata dagar tycker vi om

Klockan är tio över tre jag och sitter uppkrupen i soffan iförd morgonrock. Teve-spel för hela slanten! Dagens prestationer är väl inget att direkt skryta med, men sånna dagar behövs också ibland. Får väl se ifall jag orkar göra nåt lite senare eller ej. Förmodligen bir det det sistnämnda....

Nu tänkte jag beställa mina efterlängtade kent-biljetter. Har inte gjort det ännu........ Fy skäms på mig!


???????





Care

Let us save this moment in our memories ♥

Genom hålet i mitt hjärta

Hej gosisar. Saknat mig?

Har inte blivit så mycket skrivande i dessa stressade juletider, men det tycker jag faktiskt att ni kan ha lite överseende med. Man ska ju trots allt inte sitta framför datorn, utan umgås med sina nära och kära nu när man kan. Hur som helst, hoppas ni har haft en lika mysig jul som jag!

I år blev det 12 julklappar som inhandlades och omsorgsfullt slogs in. Jag älskar att ge. Tyvärr tillåter inte min ekonomi att ge så mycket som jag egentligen skulle vilja. Men det blev en hel del paket under granen ändå måste jag säga. När alla hade öppnat sina klappar så kryllade vardagsrummet av färgglada julklappspapper och snirkliga snören. Julafton är en bra härlig dag på året, tycker ni inte?




Idag är det annandag jul. Eller tja, klockan är ju över tolv så nu är det tekniskt sett en ny dag.. Men det är oviktigt. Vad jag ville komma fram till är att min mage står åt fyra hörn. Dessa tre dagar har ju i stort sett bestått av släktträffar där käk stått i fokus, så det är klart att det har slunkit ner en och en annan potatis. Det är jobbigt att konstant vara mätt, att magen hela tiden ska vara utspänd till dess yttersta gräns. Ett flertal tillfällen har jag varit stensäker på att jag skulle spricka. Jag är fortfarande hel som tur är................

Igår kväll tänkte min elaka, kanske lite för partysugna familj lämna stackars lilla mig helt ensam och ovetandes. Listig som jag är lyckades jag luska ut deras ondsinta disco-planer i sista sekund. Räddningen hann anlända! Men det var på håret.. Jag hade antagligen ödet på min sida ;) På tal om min lilla räddare i nöden, är denne mycket söt förstår ni. Ibland kanske lite för söt, för jag kan inte hjälpa att jag måste provbita denne lite då och då. Kanske ta en tugga kind. Eller varför inte en läcker liten armbåge? Glufs! ...Bara för att checka att sötheten sitter kvar liksom. Ja, denna lilla läckerbit är jag mycket glad över att jag har. Ett ord:
 



Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen till slut.

Är jag inte alldeles utomordentligt charmig sisådär lagom tufsig på julaftonskvällen? 


Party animal!

I fredags var det förresten...........


Även om saker och ting inte blev som planerat så hade vi en hel del skoj i alla fall. Mötte även en oväntad filur vid namn Emil vilket ledde till att Chassi got very happyface. Jag råkade visst kidnappa hans armband också. Emil, oroa dig inte. Det ligger i tryggt förvar hos mig.......HE-HE-HE..................................

Nu vankas juletider

Jag håller som vanligt inte vad jag lovar när det gäller bloggen. Jag gillar att vara spontan, take it or leave it. Så det är inte så konstigt att det uppstår problemas när jag känner mig tvingad att skriva; jag skiter helt enkelt i det och det blir "in-your-face-effekten".

Hur som helst så kanske vi bör komma till saken eftersom jag är trött och vill sova..
Fy bubblan vad vi har haft mysig här hemma ikväll. Julgranen har blivit vackert dekorerad med kulor endast i silver och vitt. Vi lyckades åstadkomma en riktigt härlig julstämning må jag säga med julmusik i bakgrunden. Behövdes verkligen då alla var överens om att det inte riktigt kändes som om julen var på väg - alls. Men nu jäklar är det andra bullar!

Även om jag redan när julpyntet åkte fram var glad, så åkte mungiporna upp ytterligare ett snäpp när mamma håvade fram den mest bedårande klänningen jag sett. En lila i spets som jag ska ha på självaste julafton. Jag har för mig att jag visade den här i bloggen för ett tag sen. Olyckligtvis tog den snart slut, och det blev dystra tider i Chassis hjärta. Just därför blev jag så övverraskad när mamma hade lyckats fått tag i en. Ja si mamma, ja. Man vet då aldrig med henne ♥




Klänningen (som för övrigt till och med var snyggare i verkligheten)

Nej

Nu är det inget kul längre!

All I did was blink twice


This is Chassi right now. Everything is bad as poop!



Bjuder på lite bra musik för er med spotify.
Tinchy Stryder – Number 1 - Feat. N-Dubz

Förrymda små koder hit och dit

Vilket elände jag råkade ställa till med på bloggen tidigare idag! Koderna i kodmallen var huller om buller och jag hade ingen aning om vad jag hade pillat på. Till råga på allt så hade jag inte sparat en back up heller. Det var minst sagt kaosartat.. Men som tur var så kom superhjälte-Magnus och lyckades ordna tillbaka alltihop.

Nu sitter jag och kikar på tips för att kunna försköna bloggens utseende lite ytterligare. Det är ju så grått och tråkigt nu, tycker ni inte? Nej, nu när jag får lov och tid så blir det andra bullar minsann!

Egentligen borde jag ägna lite mer tid åt skolarbeten istället för åt bloggen, men hallå, vad låter mest lockande? Sju heavy skolgrejer eller lite rolig bloggdesign? Jag bara undrar...........



Det ska bli så fruktansvärt avkopplande med jullov. Imorgon är det dessutom party! En riktig superstart på ledighet om ni frågar mig ;)