En liten del av

Även om ingen känner sig manad att svara på inlägget under (vad ni gillar att jag skriver om), så får jag mina aningar när jag gjort något extra bra. Det är bara att kika in på andra bloggar så märks det. Kul att ni gillar mina idéer :)

Tänkte att ni skulle få se min önskelista. Nåja, en del iallafall.





Wait, what?

Ni som faktiskt klickar er in här regelbundet, vad gillar ni att se här på bloggen? Skulle vara kul att få reda på lite smaskig sanning tänkte jag.

luv



För du är den jag gillar bäst.
Puss

Revy

Trist att det är sådan skuttig uppdatering här, eller hur? Jag vet ju själv hur det är att klicka sig in på en blogg med uppdatering segare än sirap. Uruselt!

Ni får skylla på mina lärare vars favoritsyssla verkar vara att planera in alla prov på samma veckor. Låt oss till exempel kika på nästa veckas kommande provdagar. Få se nu, måndag, onsdag, torsdag och fredag var det ja. Veckorna efter den är det två kursprov inplanerade. Ja, är det inte härligt att få gå i skolan så säg?

Här kommer några bilder från den tiden då jag faktiskt hade ett liv. Saknar mina brudar, så det får bli på dom.


Innan Björn Rosenström förra året.


Picknick på långäs i somras.


Klassresan i 9:an.


Födelsedagsfirande för mig, Pernilla och Helena.


Badhuset för oss själva en kväll för länge länge sen.

Min glamourösa vardag

Roliga händelser/insikter.
♦ Min snygg-snygga klänning från Nelly har kommit.
♦ Det är julskyltning på söndag, och då ska jag dansa.
♦ Det är snart jul, vilket betyder jullov!
♦ Jag har redan fixat många av mina julklappar.
♦ Vi har chokladpudding hemma.
♦ Det var studiedag idag = massor av tid till att plugga inför prov.


Mindre roliga händelser/insikter.

♦ Det är julskyltning på söndag, men jag är osäker på dansen.
♦ Det är snart jullov, vilket betyder 43957262 prov som ska hinnas med innan.
♦ Resterande julklappar har jag ingen aning om vad de ska innehålla.
♦ Jag satte nyss i mig ca 5 dl chokladpudding helt på egen hand.
♦ Det var studiedag idag och jag gjorde nästan ingenting skolrelaterat alls. (Om inte att lulla runt i morgonrock tills klockan var så mycket att jag egentligen skulle slutat skolan vid den tiden räknas förstås.)


Klart slut.

Marco..?

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med det senaste avsnittet av How I Met Your Mother. Blev inget pluggande över huvud taget förresten. Tappade bort diciplinet. Kanske ligger det under soffan? Får titta efter imorgon. Om det skulle vara så olyckligt att jag inte hittar det så får jag väl helt enkelt köra på mottot "Helg är till för att slöa, och därmed basta". Godnatt gofisar.


Edit: Klänningen i det förra inlägget kommer från Gina Tricot :) För 299 kronor blir den din.

Påfyllning i garderoben

Nu är jag hemma igen! Eller ja, jag har varit det ett tag men.. Fast det beror väl på hur man definierar "ett tag". NU, tillbaka till den röda tråden. Blev lite smått och gott från både ikea och gina och cubus. Speciellt dyrt blev det heller inte :))) Resterande timmar ska jag tråkigt nog ägna åt plugg. Har så himla mycket att göra innan jul. Slutprov, andra prov, nationella prov etc etc. Bye bye fritid.


Så sant som det är sagt


Jag kommer alltid att vara vacker. Det har mamma sagt.

Mysterious

När ni läser detta så befinner jag mig i Gävle. Men inte tillsammans med grabbarna bus, utan med familjen. Blev ingen Harry Potter för mig. "Dyrt och onödigt", bestämde jag mig för att tycka i sista sekund. Men det löste ju sig finfint ändå. Ja, det var bara det jag ville meddela. Bara ifall ni undrar vart jag tagit vägen liksom.

Hej så länge!

Sicket dilemma

Vad härligt att så många av er nya besökare verkar vilja stanna :) Kul.

Blev förfrågad av grabbarna bus ifall jag hade lust att hänga med till Gävle på bio och middag imorgon. Tro mig, DET HAR JAG! Dessvärre vet jag inte om min plånbok har vidare lust. Det kommer att bränna till rejält i så fall såhär i juletider. Har ju redan hunnit spendera en och en annan slant på julklappar. Bör kanske tilläggas att en snyggsnygg klänning också slank med. Jag är långt ifrån pank, men ändå. Man är väl mån om sina stackars pengar.......

Bion som vi (antagligen) ska gå på är Harry Potter och dödsrelikerna. Jag som inte ens har läst halvblodsprinsen än. Stackars lilla jag hinner inte med bland alla dessa hajpade fantasystorys. Men det är väl smällar man får ta helt enkelt när man väljer att läsa extra mycket matte och fysik...

 


Quickly

Godmorgon alla glada prickar!

Jag är fortfarande sjuk, men glad ändå. Nu är helgen här, men jag vet dock inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har längtat så ofantligt mycket efter att få spela sims, vilket jag planerat att göra just den här helgen, men nej, jag ska tydligen ha 8276464 prov inom snar framtid. Sims är alltså inte ett godtagbart alternativ. Attans bananer.

But still, happy as a hippo!

Do I?

Jag och min pojkvän diskuterade tatueringar, och han är sugen på att skaffa sig en. Det han vill ha är dock, vad jag anser, ett opassande motiv för en tatuering som man har kvar på sin hud livet ut.

Vad det gäller tatueringar tycker jag att man ska tänka till ordentligt innan man märker sin hud för gott. Det vore väl himla olyckligt om man någon gång skulle ångra sig. Själv gillar jag att min kropp är ren från klotter, och vill gärna behålla den så ett bra tag till. Men om jag någon gång skulle ändra mig så skulle jag nog välja ett enkelt motiv. Jag gillar rena linjer utan onödigt krusidull. Det värsta jag vet är en massa krystade detaljer såsom "skuggor" och "bakgrund" utan betydelse. För egentligen, det sitter ju mest där för att fylla ut och binda ihop hela tatueringen. Om man väljer att lägga ut en massa pengar på att utsmycka sin kropp tror jag knappast att man skulle göra det för någon färgad rök/dimmas (klassiskt!) skull. Det är ju själva motivet som är det huvudsakliga i tatueringen. Eller?

Det här är ju bara vad jag tycker, så nu vill jag att ni berättar vad ni har för åsikter när det gäller tatueringar. Skulle ni vilja tatuera er?


Exempel på sådant som jag gillar. Rent och fint.



Det blev kväll idag med

4 låtar jag gillar just precis nu i denna stund.

Rihanna – S&M

Tegan And Sara – My Number

I Blame Coco – In Spirit Golden

Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)

3 bloggar jag tycker är förträffligt bra.

Megapixlar

Emmy's bloggkalas

Egoina

2 bilder som jag alltid skrattar åt. Alltid!




Some answers out there?

Har egentligen hur mycket som helst som jag vill skriva ner här, men det blir aldrig av. Idéerna bara läggs på hög, och glöms bort då jag anser att det hela tillslut blir för krystat. Att skriva ska vara kul. Punkt och slut.

Vilket för tankarna åt ett annat håll. De bästa och mest uppskattade bloggarna ju är de som står ut ur mängden. Är det inte då lite konstigt att majoriteten av alla bloggare som söker mest uppmärksamhet är sådana som kopierar alla, tusentals redan existerande, modebloggars material. Allihop skriver de om samma saker, på samma sätt. Ingen personlig touch, bara rakt igenom och avskalat. Helst ska designen också vara vit och "stilren" med nåt klitchigt typsnitt som typ Times New Roman. De skriver om de senaste kollektionerna och de där "dösnygga" skorna som egentligen inte är särskilt fina utan mest liknar monster.. Behövs det verkligen så många som skriver om exakt samma saker? Finns det faktiskt folk som gillar att läsa 87 bloggar per dag med nästan samma bild och text? Konstigt det där.

Vad tycker du?


Urfult, om du frågar mig.

Lista

Hittade en trevlig liten lista inne på Julias underbara blogg! (http://prick.blogg.se/) Den handlar om vad man kan hitta på för att motverka trist höstdepp som man lätt drabbas av. Här har ni den.