Ett skepp med choklad kommer lastat

Jag vet inte om jag nämnt det, men jag vann ju faktiskt 4,5 kg toblerone förra veckan ;) Ganska mycket choklad må jag säga. Grrrreat! Förstår dock inte hur det är tänkt att man ska kunna avnjuta denna enorma skapelse. En bit är ju för fasen större än min hand, inte ens den allra farligaste kökskniv rår på den! Väntar nästan bara på att den ska krypa upp i min säng när jag sover och bita mig i tårna eller så. Som revansch för alla chokladkakor som blitt uppätna tänkte jag. Fniss!

Matelimat

Se där, jag höll vad jag lovade. Ett inlägg innan läggdax. Tänkte visa er lite snabbt vilken mästerkock jag kan vara när jag verkligen vill. Pasta och korn-schnitzel med sallad och keso. Alltid keso! Jag är ju lite av en kesoman sådär. Lika så är det med sallad. Det kan aldrig bli för mycket av det goda, heter det ju ;)


Kvickt nu då

Sådär ja! Nu var snart även den här skoldagen avklarad. Imorgon är det en snabb tripp till järvzoo och sedan....... FRIHET! Ska bli så utomordentligt skönt med lov. För min och Magnus del blir det fjällen för hela slanten. Hurtigt fjällfolk, ordentlig snö, stora skidbackar och frisk luft. Passar mig utmärkt!

Kan nästan (observera nästan!) lova ett roligare inlägg senare efter skolan. Tänkte fortsätta på den här duktiga bloggskrivarstilen ;) Skulle vilja kika in på H&M's hemsida, men det är nog bäst om jag håller mig så långt borta från frestelser som möjligt. Inget inlägg om kläder eller skor alltså........ Yada yada, nu ska jag fortsätta med engelskan. Adios amigos!

Ett snabbt litet inlägg

Hej allihop!

Sov över imorse, så när det var tio minuter till dagens första lektion skulle börja så stog jag halvnaken och borstade tänderna. Panik, chock och jäkt. Pust! På nåt konstigt vis lyckades jag iallafall komma i tid. Tur, med tanke på att vår skola hittat på att om man har 5% frånvaro på en månad så tar dom datorn ifrån en.

Gårdagen spenderades med finaste Magnus. Vi gjorde inget speciellt, men det är ändå de dagarna som är de bästa. När man bara ligger och kramas med varandra ♥



Sött mumintroll!

Vad menas med det här?

Min första reaktion var att det inte kunde stämma. Tydligen så var allt korrekt. Jag är chockerad!



Sisådär

Roligt att statistiken går så pass mycket uppåt som den gör. Tråkigt nog är det inte så speciellt många som lämnar någon kommentar dock. Lite synd tycker jag. Skulle vara roligt att se vilka ni är för några, ni som följer min blogg ♥

I skrivande stund är det Rihannas Rude Boy som pumpas ut ur högtalarna. Egentligen borde jag plugga, men det finns ju så mycket annat roligt att göra när man sitter vid datorn. Läsa igenom alla sina bloggfavoriter hundrasjuttioelva gånger till exempel.. Hittills har jag skrivit 718 ord på mitt tal. Det börjar arta sig konstigt nog. Kändes urbra till sisådär för tre minuter sen när jag fick syn på vad klockan var. Redan åtta?! Det kan ju inte stämma. Tiden bara flyger iväg när man har roli... nej men vänta, det där blev lite fel. Tiden bara flyger iväg när man....låtsaspluggar? Hm. Matten börjar iallafall också fasta i mitt huvud. Success! Får se hur mycket jag hinner ikväll. Annars blir det väl bara till att sitta uppe tills allt sitter i ryggraden. Wanna be on top? Jamen då får man väl se till att jobba för det också! Nu ska jag fortsätta med mina duktig-elev-fasoner. Adjöss!

Audition

Det börjar dra ihop sig för audition. 12:45 ska vi samlas, vi som söker jobbet som dansare i sommar. Hu, jag bara ryser av tanken. Hörde ni hur det lät? Det lät så stort och seriöst! Ärligt talat så är jag skakis. Har stretchat lite härhemma i min ensamhet (man måste ju vara lite förberedd) och alltmed att klockan tickar så stiger nervositeten ytterligare en aning. Jag klev upp halv tio, så ni kan ju räkna ut hur gelé-iga mina ben är vid det här laget.

Klockan sex ikväll ska jag dansa ytterligare en gång. Men då är det bara ett paus-uppträdande jag ska medverka i. Pust och stånk, hur ska jag hinna allt? Jag har ett tal som ska skrivas samt ett prov som behöver pluggas till. Ja ja, det är bara imorgon, sen så kan jag ta det lugnt ett tag. Det ska bli så skönt med lov! Nu ska jag försöka mjuka upp mina stela leder. Hej så länge! ♥ ♥



Tävling hos Linda



Tips! Jag är med och tävlar om ett par Converse hos Linda. Var med du också!

Godnatt moder jord

Jajemen! Nu ligger jag här i sängen med levande ljus och en godispåse nära till hands. Mysfaktor 100, minst! Earth hour drar snart igång och därmed är hela familjen redo med levande ljus både här och där. Här är vi miljövänliga förstår ni. Hoppas fler inser allvaret och är med och släcker den här timmen. 60 ynka minuter är ju inte alltför mycket begärt....

Nej, nu ska jag skriva tal här i mörktet. Återkommer senare förhoppningsvis. Hej så länge ♥

Vad är nu detta?

Nämen, vad är det här?????


Nej, naturligtvis inte. Anledningen till att jag gick omkring som höggravid i skolan var för att jag skulle medverka i en talkshow på engelskan. Jag skulle alltså spela tjockis. Men ni måste medge att det ser ganska verkligt ut ;)

Nu har fredagen lidit mot sitt slut, och vad har jag åstadkommit? Ingenting närmare bestämt. Ack ack ack, och jag som har så mycket att göra. Skriva ett tal, plugga inför prov, fota, dansa, you name it. Dumt av mig att skjuta upp allt gång på gång. Funderar faktiskt på att gå ner och hämta skurtrasa och dammsugare för att utrota lite damm här uppe i mitt (inte så) lilla rum. Skulle ha gjorts för länge länge sedan...... Hm. Värt att ta sig en funderare över.

Tip!

Nu när jag ändå är igång kan jag ju lika gärna ge er ett litet tips. Skaffa en liknande skrivbordsbakgrund som jag har, så ska ni nog se att alla gråa dagar snart är ett minne blott ;) Vem blir inte glad av lite kärlek liksom?


Fången i mitt eget rum

Godkväll! Sitter här och pluggar som vanligt. Det känns nästan som att alla mina kvällar blivit till någon slags studietidstandard. Inget vidare kul faktiskt.. Just nu är det naturkunskap som står på schemat. För att ni inte ska bli alltför uttråkade av min ack så tomma blogg så tänkte jag fylla upp litegrann genom att visa två av mina uppgifter i foto. Uppgiften gick ut på att göra om två redan existerande bokomslag. Ja, här ser ni ju resultaten. Har fotat och knåpat helt från scratch.


The Jonas brothers i rutan?!

Hej sötnosar!

Nu är helgen snart slut och imorgon knackar stressen en på axeln som vanligt. Prov hit, skrivning dit. Aldrig någon vila! Nåja, jag kan ju iallafall glädjas åt att jag haft en hejdundrande bra helg. Vi har varit ett litet gäng som näst intill bosatte sig hos Patrik. Det bjöds på singstar, bakning, youtube-klipp och en hel drös annat knas. Jag har fortfarande mjöl över hela mig...Fniss! Ja, det har varit riktigt roligt - minst sagt. Det lilla extra var ändå så när på söndagskvällen då det bara var jag, Magnus och Patrik kvar. Vi satt inne på en sida där man kan cama med folk över hela världen då plötsligt The Jonas Brothers dyker upp i rutan. Jag blev helt till mig och började skrika av förvåning (och då är jag ändå inget särskilt stort fan av dem). Vad vi kom på senare var att vi kunde ha print screen'at skärmen........................

Inatt misstänks jag ha fått magsjuka också. Så inte okej! Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, skolan väntar inte på någon. Nej, nu skulle det verkligen sitta fint med påsklov. Men tills dess, lite plugg här och där och massor med desperate housewives! Hejdå ;)


Liten trevlig fröken

Hej! Nu är svettmaja här igen. Men det gör inget, det får man helt enkelt stå ut med när man dansar med världens bästa dansgrupp :) Tempot låg på hårdkörning den här gången. Passar mig utmärkt då jag annars är så lat. Egentligen är det ju jättekul att röra på sig när man väl tar sig tid att göra det.

Nu ska jag ta mitt big-smile och duscha av mig lite innan jag kryper ner i sängen. Adjöken fröken!

Tjingeling

Hej älsklingar ♥
Det värmer i hjärtat när jag ser att ni fortsätter kika in på min blogg trots den bristande uppdateringen. Så sött av er.

Nu strax har jag dubbellektion i natur. Inte mitt favoritämne om jag säger så.. Men det är bara att kämpa på helt enkelt. Snart är det ju helg och allt. De kommande helgerna är förövrigt näst intill fullbokade. Kalas, party, fjällresor hit och dit och gud vet vad. Men det ska bli trevligt att göra något istället för att bara ligga i sängen och dega hela dagarna, det kan jag inte förneka.