Helknäppt!

Jag sitter och pluggar intensivt inför engelska nationella. Inte underligt kanske, men vänta, det kommer. Jag sitter och pluggar...........med Beethovens melodier strömmandes från högtalarna! Är jag sjuk på något sätt kanske? Hm. Jag som aldrig brukar vilja lyssna på musik när jag ska plugga. Det blir så jobbigt att försöka ägna sig åt informationen då. Visst kan jag studera i stökiga klassrum, det har jag absolut inga problem med, men jag brukar ändå föredra att ha det helt tyst när jag sitter hemma för mig själv och ska koncentrera mig. Klassisk musik gick däremot utmärkt tydligen. Fungerar på nåt vis som ett lugnande medel mot min inre stress. Ett plåster för själen helt enkelt :)


Klick!
Beethoven – Fur Elise, Bagatelle No. 25 in A Minor (Beethoven)

Beethoven – Moonlight Sonata: Adagio Sostenuto

Jasmine + Beethoven = Sant?

Plugg för fulla muggar

Idag är det plugg som gäller! Sitter nu och inväntar en smaskig Ben & Jerry's i enbart strumpbyxa. Så det ska va' ;) Eller ja, tröja har jag ju iallafall. Kjolen skippade jag så fort jag kom hem från skolan. Vem orkar egentligen med sådant tjafs? Nä, tacka vet jag frihet!





The world can be very big sometimes

Det här är hjärtat mitt.

En liten liten tanke

Jag känner mig fruktansvärt rastlös.
Jag har inte åstadkommit något alls idag.
Och det känns inte bra! Inte bra alls.


Full fart framåt

Full rulle hela helgen! Det tycker vi om. I fredags var jag och min gode vän Patrik ute på vift. Dessvärre hänger ju inte vårvärmen med ända till kvällen, så där gick man och huttrade sönder stort sett hela kvällen.. Efter en stund hittade vi på Evelina, Melinda, Elin och Julia. De tre sistnämnda hade också tröttnat på kylan, så de följde med hem till Patrik. Det slutade med singstar och skojiga klipp på youtube - i värmen. Skönt, tyckte vi.

Gårdagen bjöd på en spontantripp till Gävle. Som sällskap hade jag med mig Jakob (som förresten ger urbra råd vid klädköp) och min söte Magnus. Simon kom inte förrns sent på eftermiddagen då det vankades bio. Jag gjorde av med lagomt mycket pengar, och fick faktiskt med mig en hel del i shoppingkassarna. Herrarna vid min sida likaså. Filmen vi såg var Clash of the Titans. Den var mycket bättre än förväntat. För att vara ärlig var jag riktigt tveksam till att alls gå och se den. Köpen jag gjorde var, fåse nu, en frän döskallering, två sockersöta klänningar till sommaren, två oversize-linnen på rea, ytterligare en klänning på rea, en efterlängtad jeansjacka, ett par rosettörhängen, två par strumpbyxor med prickar på och slutligen ett par nya vita wayfarer-glajjor eftersom mina gick sönder förra våren (må ni sova sött i glasögon-himlen). Sen har ju jag världens finaste pojkvän, så när jag hittade ett par hjärtformade solglasögon som var to-die-for (som den glasögon-junkie jag är) tog han och köpte dem till mig. Sött, eller hur?

Idag har jag bara haft lillgrupperna i dans. Söndagar är alltid tråkiga.... Yada yada, nu får det vara bra!


Ett litet tips


Det finns en ung man vid namn Olof vars foton jag finner väldigt intressanta. Klicka här för att komma till hans blogg. Scrolla gärna ner på sidan så ni får ta del av så pass mycket som möjligt. Dock håller han visst på att flytta sin blogg, men all info finner ni där. Här nedan har ni lite smakprov.


Ytterligare ett par brillor

Var förresten på Lindex med Magnus här om dagen. Vi skulle lämna skorna sen modevisningen. Som vanligt kunde jag inte hålla mig borta från de övriga affärerna, så vi svängde in på Lindex en snabbis. Hittade ett par snygga glajjor och ett par trosor för 30:-. Kap!


Somliga går med trasiga skor..

.. somliga skriver onödiga blogginlägg. Tjenamors!

Det var ett tag sen det blev en riktig update här inne känner jag. Kan min brist på motivation ha någonting med det att göra kanske? Antagligen inte. Skulle snarare gissa på lathet, då jag ett flertal gånger loggat in för att skriva, men slutligen gett upp och ätit en kaka istället. Tänk så det kan bli!

För övrigt kan jag tala om att projekt viktnedgång lyckades. Efter fyra dagars regelbunden motion och bra mat hamnade vågen på det gamla vanliga. Puh, tänkte jag och gick och vräkte i mig godisresterna från påskäggen ;)


Innan jag avslutar detta lilla inlägg vill jag passa på att ge Gina Tricot lite credit för att de lyssnat på allas klagomål och lyckats ordna till en ordentlig hemsida - utan lagg vareviga sekund.


Hår och grejer


Här är en liten video sen helgen så ni ser mitt hår, smink och naglar bättre :)

Quick goodnight

Visningen på Hälsinge Expon gick kanoners! Alla var så fina så. Visar bilder på hur håret och sminket såg ut imorgon, har ju en till visning också. Men nu ska jag då ta och krypa till kojs.

Förresten så har jag pimpat min blogg litegrann. Tyckte det behövdes i allt det gråa. Jaja, godnatt!

En snabb en då!

Chassit x3

Ser man på. Det har blivit en riktigt händelserik dag för mig. Jag har både hunnit med att skriva prov, fått naglarna fixade och genrepat inför hälsinge expon. Senare ikväll ska jag även ut och parta på tranan. Men om vi nu backar några snäpp. Jag ska alltså gå modell för balklänningar, och det är därför jag fått förmånen att få långa vackra fancy hollywood-naglar. Jag ska också få hår och smink fixat imorgon, då det smäller till på riktigt.

Fåse, vad mer.. Jo, jag har även införskaffat mig mitt första läppstift. Ett knallrött, näst intill brandgult. Precis så som jag gillar det. En maffig ring från Lindex fick också följa med i påsen. Och Hello Kitty-såpbubblor fniss. Man blir aldrig för gammal för att leka heter det väl ;)



Här har vi ringen, ja.


Och här är en suddig bild på nageldekorationerna. Sen påstår jag också att det är vackrare i verkligheten.


Och slutligen, en halv Jasmine! Tadaaaaaaaaaa!


Aha!

Nu förstår jag varför alla rika hollywoodfruar har hembiträde..........Det är väl självklart att de inte kan göra någonting själva när de har så här långa naglar. Mysko.


Klockan är 00:25

...och jag har precis bestämt mig för att nu får det vara nog med räknande. Imorgon har jag prov, och det kommer att gå finfint. Annars ska de jäklarns lärarna få med mig att göra! Nej, skämt åsido ;) Mitt huvud är så fullproppat som det bara kan bli - dax att krypa till kojs med andra ord.

Ville bara önska er en god natts sömn, så hörs vi förmodligen imorgon. Godnatt med er ♥


Robot Unicorn Attack


Jag måste bara tipsa om detta genialiska spel. Robot Unicorn Attack! Ja, ni hör ju. Vad mer behöver egentligen sägas? Hur som helst, det går ut på att samla så många poäng som möjligt, och det gör man genom att smasha stjärnor och fånga små regnbågsliknande svävande ting (som ni kan se på bilden här nedan). För att göra detta tar man alltså hjälp av Robot Unicorn. Lysande!, lysade säger jag. Klicka här för att spela.


Superduktiga Jasmine har varit i farten

Idag kan jag faktiskt med gott samvete tala om för er hur ofantligt duktig jag har varit! Efter en vecka i fjällen med trehundrafemtioelva ton onyttigheter så tog jag beslutet att köra på en nyttig vecka. Ska bli riktigt intressant att se hur det går.. Har ju aldrig lyckats hålla något liknande förut. Men nu, för första gången, kan jag med stolthet säga att jag icke inletts i frestelser. Eller nej vänta, inletts i festelser har jag visst gjort! Minst tusen gånger faktiskt. Jag förstår inte hur det kan dyka upp så mycket gott på en dag...... Nu föll jag visst in på ett sidospår. Men vad jag ville komma till var att jag inte fallit för frestelserna - vilket var väldigt superduktigt gjort utav mig. (Ja, jag vet att jag har nämnt ordet duktig en väldigt massa gånger nu, men det är faktiskt vad jag varit idag. D-u-k-t-i-g. Duktig. MYCKET DUKTIG!

Hm, har ni förresten tänkt på att om man läser ordet duktig många gånger efter varandra så låter det tillslut inte som ett riktigt existerande ord. Konstigt....

Nu ska jag ta och hämta lite grönsaker (dukt....) för att sedan titta på en av mina favoritserier Cougar Town. Klockren om du frågar mig. Tjingeling!