Cosy;

Sitter i skolan och pluggar lite inför de kommande proven. Det är stillsamt och lite halvdunkel belysning, riktigt mysigt med andra ord. Tyvärr har jag varken tillgång till företagsekonomi-bok eller mus, men det får helt enkelt gå ändå. Matten kan jag ju iallafall beta av. Sketch up'en kan jag lika gärna göra senare ikväll eftersom det är så underhållande. Företagsekonomi kanske inte är fullt lika roligt, men det var ändå inget särskilt svårt kapitel.

Vid sjutiden tar jag en promenix upp till heden för lite efterlängtad dans. Har blivit fruktansvärt bekväm nu på vintern, så det ska nog göra mig gott att få röra lite på mig. Stressen har även börjat lägga sig alltmed att kurserna tar slut. Det var väl slutspurten som tog all kraft antar jag. Nu flyter det på som vanligt. Lite prov här och där, men inget mer. Great!

Blev en lite halvtråkig text om skolan nu, men det får så lov att vara. Nu ska jag ta och packa ihop och bege mig hemåt. Tjenixen!

Kommentarer
Postat av: Dahlöf

Du får HUNKA till pulkabacken när tiden är inne! (Detta skulle eventuellt kunna vara när du har fixat mitt bloggutseende, puss)

2010-01-31 @ 15:17:27
URL: http://oakenscowl.blogg.se/
Postat av: Linda

Helt underbar blogg...=)

Missa inte supereran i min webshop på Unica of Sweden smycken http://www.beautyinsideout.se

2010-01-31 @ 15:22:24
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback