Nu vankas juletider

Jag håller som vanligt inte vad jag lovar när det gäller bloggen. Jag gillar att vara spontan, take it or leave it. Så det är inte så konstigt att det uppstår problemas när jag känner mig tvingad att skriva; jag skiter helt enkelt i det och det blir "in-your-face-effekten".

Hur som helst så kanske vi bör komma till saken eftersom jag är trött och vill sova..
Fy bubblan vad vi har haft mysig här hemma ikväll. Julgranen har blivit vackert dekorerad med kulor endast i silver och vitt. Vi lyckades åstadkomma en riktigt härlig julstämning må jag säga med julmusik i bakgrunden. Behövdes verkligen då alla var överens om att det inte riktigt kändes som om julen var på väg - alls. Men nu jäklar är det andra bullar!

Även om jag redan när julpyntet åkte fram var glad, så åkte mungiporna upp ytterligare ett snäpp när mamma håvade fram den mest bedårande klänningen jag sett. En lila i spets som jag ska ha på självaste julafton. Jag har för mig att jag visade den här i bloggen för ett tag sen. Olyckligtvis tog den snart slut, och det blev dystra tider i Chassis hjärta. Just därför blev jag så övverraskad när mamma hade lyckats fått tag i en. Ja si mamma, ja. Man vet då aldrig med henne ♥




Klänningen (som för övrigt till och med var snyggare i verkligheten)

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback