H&M

Äntligen har jag tagit mig tid och knåpat ihop en någorlunda design! Lite slarvigt här och där, men det får vi stå ut med tills vidare. Det blev i alla fall en ordentlig uppfräschning, det får ni hålla med om. Nåja, det får räcka så ett tag.
Nu har jag suttit i bra många timmar och pillat på smådetaljer i bloggen, så nu är jag ganska trött i ögonen.. Det skulle vara mysigt att titta på en film innan man somnar, men klockan har ju hunnit bli så mycket.

Idag har jag varit på kalas för tredje dagen i rad. Haha, nästan så man tror att min släkt håller på och göder mig. Vad kommer här näst? Kanske tänker dom stänga in mig i en ugn för att sedan äta mig till middag....? Mm vem vet vad jag
har för grobianer till släktingar? Nej, skämt åsido. Min släkt är faktiskt jättegullig, så det så. Idag har dessutom min moder varit extra gullig och beställt nya grejer från H&M till mig. Så nu är det bara att vänta på att godsakerna ska dyka upp på Ica. På tal om H&M så måste jag ge dem mycket beröm för sina kampanjer och grejer på sista tiden. Speciellt samarbetet med den där sockersöta modellen (som jag just nu har glömt namnet på). Fabolus! Jag menar, har ni spanat in de läckra paljett-tightsen? ;) Det kan jag lova att jag har gjort. Can't wait!



Och som ni ser har jag fortfarande inte löst problemet med det enorma texten.. Lite hjälp kanske?

Kommentarer
Postat av: Matilda Forsberg

sv: haha ja den är underhållande, jag läser den jag också. och ja, hon är nog inte så irl men då tycker jag att det är lite halvkonstigt om man gör en blogg med en fejkad personlighet..

2009-08-15 @ 08:55:21
URL: http://matikiniz.blogg.se/
Postat av: ALICE RISHOLT

SV: Jätteroligt att det uppskattas! :D

2009-08-15 @ 09:34:01
URL: http://alicerisholt.blogg.se/
Postat av: ida

Sv: Tack så mycket. Detsamma måste jag få säga. :)

2009-08-15 @ 10:31:36
URL: http://josefsssson.blogg.se/
Postat av: airy*

Svr: Min med ;)

2009-08-15 @ 11:31:30
URL: http://airy.blogg.se/
Postat av: idahchristina

Dagens fråga; Hur ser ni på det här med undervikt och så? Eller BMI.... är det något ni går efter?



Svara gärna på frågan i min blogg!

2009-08-15 @ 11:55:28
URL: http://idhf.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback